شهرام زارع امروز پنجشنبه دوم مرداد در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی کشور با چالش ناترازی انرژی و اقتصادی مواجه هستیم، اظهار کرد: در این وضعیت حفظ اشتغال موجود از اهمیت بالاتری نسبت به سرمایهگذاری جدید برخوردار است.
رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به مشکل ناتزاری انرژی، تامین مالی و مواد اولیه، سرمایهگذاریهای جدید اشتغالهای ایجاد شده را تحت تاثیر قرار میدهد.
زارع بیان کرد: عمده صنایع و واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری کوچک و متوسط هستند، در جنگ ۱۲ روزه با وجود اینکه این استان مورد حمله مستقیم قرار نگرفت، اما صنایع خرد و متوسط استان بهعلت وابستگی به صنایع بزرگ کشور با چالشهای متعددی مواجه شدند.
رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری در خصوص بسته حمایتی وزارت صنعت، معدن و تجارت از صنایع پس از جنگ ۱۲ روزه، یادآور شد: ایراداتی در این بسته وجود دارد، متاسفانه از ظرفیت بخش خصوصی در تدوین این بسته استفاده نشده است، مشارکت واقعی بخش خصوصی در تدوین بستههای حمایتی دولت یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
وی تاکید کرد: برای حل مشکلات بخش خصوصی نیازمند برنامههای کوتاهمدت، بلندمدت و میان مدت داریم، برخی مفاد بسته حمایتی وزارت صمت نیازمند تمدید است، همچنین نیازمند نظام پایش بر اساس اولویت هر استان در این بسته هستیم.
زارع با اشاره به مشکل ناتزاری انرژی و چالشهای این مسئله در فرآیند تولید، بیان کرد: در کل کشور با کسری ۲۵ هزار مگاواتی برق مواجهیم، بنابراین باید تلاش کنیم با قطعی با برنامه از آسیب بیشتر به صنایع جلوگیری کنیم.
امین مالکی -نائب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری- در این جلسه با اشاره به اینکه این شورا در استان بر اساس آخرین ارزیابی در بین سه استان برتر کشور قرار گرفته است، اظهار کرد: این شورا یکی از تاثیرگذارترین جلسات بخش خصوصی محسوب میشود و جزء شاخصهای پویایی یک اتاق بازرگانی است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه شعار اصلی دور جدید هیات نمایندگان اتاق بازرگانی استان بهبود فضای کسب و کار است، گفت: در همین راستا در جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مصوبات ملی و استانی در همین راستا داشتیم و گامهای مؤثری برداشته شد.
وی با اشاره به جایگاه معاونت صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار کرد: این معاونت در حوزههای صنایع شیمیایی، سلولوزی، غذایی، دارویی و نساجی نقش تاثیرگذاری دارد، باید تلاش کنیم برای حل مشکلات این بخش گام برداریم.
انتهای پیام
نظرات