غلامحسین مظفری شامگاه ۲ مرداد، در آیین افتتاح رسمی یازدهمین مرکز نگهداری از کودکان بیسرپرست موسسه خیریه گلستان علی با عنوان «خانه چتر »، با تاکید بر اهمیت توانمندسازی مردم اظهار کرد: اگر سطح زندگی و رفاه مردم افزایش یابد، جامعه بسیار پویا خواهد بود.
وی افزود: اعتقاد من بر این است که اگر قرار است از جرم پیشگیری کنیم، باید به تولید بپردازیم اگر قرار است مملکت را درست کنیم باید ثروت ایجاد کنیم خلق ثروت برای ما ارزش است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به تصمیمات مجلس و محدودیتهای گذشته افزود: ما فرصت بازگشت به گذشته را نداریم اما باید همه تلاشمان را برای حمایت از تولیدکنندگان و کسانی که اشتغال ایجاد میکنند، به کار گیریم. این افراد یعنی کسانی که کار تولید میکنند، قهرمانان واقعی و ملی کشور هستند.
وی ادامه داد: کسانی که امروز در زمینه تولید فعالیت میکنند و تحت فشارهای مختلف به اداره زندگی خود مشغولند، شایسته حمایت کامل هستند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به فلسفه وجودی نظام بر اهمیت مشارکت مردم تاکید کرد و گفت: وظیفه ما فراهم کردن زمینه و فرصت برای توانمندسازی مردم و خلق ثروت است؛ حتی اگر دولت منابع زیادی داشته باشد، کار اصلی بر دوش مردم است.
مظفری از نقش فعالان استان در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی یاد کرد و گفت: بسیاری از عزیزان به این سیستم پیوستهاند اما ما کمتر سراغ آنها رفتهایم. باید در تهران و کشور، مرکزیت قوی برای خراسان ایجاد کنیم تا ظرفیتهای استان به خوبی به کار گرفته شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای سیاسی استان خواستار ایجاد خانه خراسان در تهران و بهرهبرداری از پتانسیلهای موجود برای توسعه استان شد و افزود: خراسان خانه امام رضا (ع) است و باید تشکلهای قدرتمند سیاسی و اجتماعی با مشارکت جناحهای مختلف شکل گیرد لذا با انگیزه و تجربهای که داریم، میتوانیم از ظرفیتهای کلان استان برای توسعه همهجانبه استفاده کنیم.
آموزش خوب، در ساختار خوب شکل میگیرد
سیدحمید رضازاده مدیرعامل موسسه خیریه گلستان علی نیز با اشاره به حساسیتهایی که در امادهسازی «خانه چتر» در نظر گرفته شده است اظهار کرد: آمادهسازی این خانه، ۵ سال زمان برده، چراکه با حسایستی که خیران داشتند و استدلالی که داشتند این بود که اگر قرار است خانهای برای این فرزندان ساخته شود، باید مثل خانه فرزندان خودشان باشد.
وی با بیان اینکه برای آمادهسازی این مرکز، ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: حق بچههای خودسرپرست بسیار بیشتر است، چراکه آموزش خوب در یک ساختار خوب شکل میگیرد.
مشارکت مردم با نهادها، سازمانها و تشکیلات، اصلی مهم در پیشرفت کشور
در ادامه سیدامیرمرتضوی، قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه نیز با تاکید بر نقش مشارکت مردم گفت: مشارکت بین سازماها، دستگاهها و تشکیلات و نهادهای مردمی، اصلی بسیار مهم است که هرکجا به این اصل توجه شود، موفقیت را به دنبال دارد.
وی اظهار کرد: اگر فردی میخواهد موفق باشد و تفکری را به درستی پیاده کند، به حوزه پیشگیری از جرائم توجه و به افراد در خطر کمک کند؛ همچنین اقداماتی که میبایست در این زمینه انجام دهد، صرفا توام با تحقیق و پژوهش کتابخانهای و علمی نباشد، بلکه کاربردی باشد .
وی گفت: موضوعی که به آن توجه نمیشود نقش مشارکت است؛ مشارکت بین سازمانها، دستگاهها و تشکیلات و نهادهای مردمی، اصلی بسیار مهم است که هرکجا به این اصل توجه شود، موفقیت را به دنبال دارد و آخرین تجربه مشارکت ارزشمند مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مشاهده میشود.
وی افزود: مردم اگر احساس تعلق و وابستگی و شهروند بودن را نسبت به کشور خود داشته باشند، همچنین اگر امروزه به نسل نوجوان و جوان توجه شود، درنتیجه به جای افراد بزهکار، افراد نخبه به جامعه تحویل داده میشود.
مرتضوی بیان کرد: مشارکت مردم در هر مجموعهای از جمله قوه قضائیه، مجریه و مقننه موفقیتی را به دنبال داشتهاست اما در عملکرد این مجموعهها بدون مشارکت مردم، توفیقی حاصل نشدهاست.
انتهای پیام
نظرات