• جمعه / ۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404050301141
  • خبرنگار : 50649

فریاد محکومیت نسل‌کشی در نوار غزه در ۷۵ نقطه فارس طنین‌انداز شد

فریاد محکومیت نسل‌کشی در نوار غزه در ۷۵ نقطه فارس طنین‌انداز شد

ایسنا/فارس در پی ادامه نسل‌کشی بی‌وقفه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، مردم استان فارس همزمان با سراسر کشور، در ۷۵ نقطه شهری و روستایی امروز جمعه سوم مرداد پس از اقامه نماز جمعه به خیابان‌ها آمدند و در راهپیمایی «جمعه‌های خشم»، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند.

نمازگزاران با سردادن شعارهای ضدصهیونیستی، خواستار اقدام فوری دولت‌های اسلامی و نهادهای بین‌المللی برای توقف جنایات در غزه شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی سراسری «جمعه‌های خشم» با حضور پرشور مردم در ۷۵ نقطه از استان فارس برگزار شد. این حرکت مردمی با هدف محکومیت ادامه جنایات اسرائیل در غزه انجام گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان با اشاره به نقش مؤثر راهپیمایی‌ها در زنده نگه‌داشتن آرمان فلسطین، گفت: شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و حامیان غربی این رژیم، فریاد مظلومیت مردم بی‌دفاع غزه را به گوش جهانیان رساندند.

صدای مردم فارس؛ از دانش‌آموز تا استاد دانشگاه

در حاشیه این راهپیمایی، خبرنگار ایسنا با برخی از شرکت‌کنندگان به گفت‌وگو نشست. مریم فلاحتی، یک بانوی فرهنگی بازنشسته در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: چند شب پیش با نوه‌ام اخبار غزه را دیدیم. از من پرسید چرا هیچ‌کس به این کودکان کمک نمی‌کند؟ امروز آمدم تا جوابش این باشد که ما صدای مظلومان هستیم.

مراد حیدری، راننده تاکسی اهل آباده هم به خبرنگار ایسنا گفت: شاید برخی گمان کنند، این حضورها فایده چندانی ندارد، اما من معتقدم هر فریادی علیه ظلم، خود یک مقاومت است. حتی اگر فقط دل آن کودک فلسطینی را گرم کند.

آرزو پارسایی، دختری ۱۶ساله از سپیدان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: برای اولین بار در راهپیمایی شرکت کردم. عکس کودکان شهید فلسطینی را دیدم و دیگر نتونستم در خانه بشینیم. هر کسی باید به هر طریقی که می‌تواند این جنایت گسترده را محکوم کرده و علیه آن قیام کند.

مینا نوروزی، پرستار بازنشسته از جهرم هم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: وقتی کودکان فلسطینی را زیر آوار و یا گرسنه می‌بینیم، احساس می‌کند این کودک می‌توانست نوه من باشد؛ نمی‌توان در مقابل این همه ظلم و جور ساکت بود و باید اعتراض گسترده خود را به گوش جهانیان برسانیم.

سیدرضا موسوی، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه مطالعات بین‌الملل هم به ایسنا گفت: سکوت سازمان‌های بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر نشان می‌دهد که اگر ملت‌های آزاده فریاد اعتراض سر ندهند،، هیچ دادخواهی‌ به نتیجه نمی‌رسد.

وی تصریح کرد: جنایتکاران صهیونیستی هیچ‌گاه دست از ظلم و جور برنمی‌دارند لذا بیداری جهانی لازمه مقابله با این رژیم منحوس و نسل‌کش است و باید تمام آزادگان عالم در مقابل این جنایات گسترده با هر طریقی که می‌توانند، بایستند. 

همبستگی امت اسلامی؛ مسئولیت جهانی

به گزارش ایسنا، شرکت‌کنندگان در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی نظیر «کودک‌کشی شرم‌آور است»، «سکوت = همراهی با جنایت»، «مرگ بر اسرائیل»، «آمریکا، شریک جرم صهیونیسم» و «فلسطین پیروز است»، حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و مقاومت فلسطین ابراز کردند.

مردم استان فارس با حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم، بار دیگر نشان دادند که حمایت از آرمان فلسطین همچنان در متن اولویت‌های امت اسلامی است. شرکت‌کنندگان با محکومیت ادامه محاصره و حملات هوایی علیه مردم غزه، از دولت‌های اسلامی، نهادهای بین‌المللی، و فعالان حقوق بشر خواستند با اقدامی مؤثر، این فاجعه انسانی را متوقف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha