• جمعه / ۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404050301277
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد:

ضرورت راه‌اندازی مدرسه رباتیک در لرستان

ضرورت راه‌اندازی مدرسه رباتیک در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش و پرورش لرستان بر ضرورت راه‌اندازی مدرسه رباتیک تاکید کرد و آن را نیاز استان برشمرد.

سید عیسی سهرابی در حاشیه جلسه بررسی زمینه‌های همکاری آموزش و پرورش لرستان و جهاد دانشگاهی استان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نگاه سیستمی، همه ما اعضای یک سیستم هستیم اگر یک سیستم در کنار هم و هم‌افزا قرار بگیرند حتما اهداف کلان سیستم‌ها به درستی محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: مسئله‌ای که وجود دارد، موازی کاری‌هاست و این موضوع باعث هدر رفت منابع می‌شود؛ برخی مواقع ما در آموزش و پرورش کاری را انجام می‌دهیم و برخی نهادهای فرهنگی نیز همان کار را انجام می‌دهند که بعضا از دانش‌آموزان ما استفاده می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان خاطرنشان کرد: نگاه ما همیشه این بوده که آموزش و پرورش بستری است که همه دستگاه‌ها، سیستم‌ها و سازمان‌ها می‌توانند از این بستر استفاده کنند و اگر بخواهیم کاری انجام دهیم و نگاه توسعه گرایانه و آینده نگرایانه داشته باشیم باید از آموزش و پرورش شروع کنیم.

سهرابی اضافه کرد: در حال حاضر این زمینه برای همه فراهم بوده و تمام نهادها و سازمان‌ها می‌توانند استفاده کنند ولی به شرط آن که جاهایی که مغفول است و ما نمی‌توانیم کار کنیم کمک کنند نه اینکه موازی با ما کار کنند.

وی بیان کرد: در بحث مهارت آموزی، هنرستان‌های لرستان در حال فعالیت بوده و همچنین طرح‌هایی از جمله ایران مهارت و ایران دیجیتال را داریم اما جای یک مدرسه رباتیک در استان خالی است که جهاد دانشگاهی در این زمینه می‌تواند ورود کند.

این مسئول گفت: همچنین در رابطه با هوش مصنوعی، کارآفرینی و برگزاری رویدادهای مشترک فرهنگی کارهای مشترکی انجام دهیم؛ فصل مشترک زیادی بین آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی وجود دارد که می‌توانیم در قالب تفاهم‌نامه‌ها همکاری نزدیک‌تری داشته باشیم. برای دانش‌آموزان استثنایی هم می‌توانیم فایل‌هایی تعریف کنیم زیرا پس از فارغ‌التحصیلی ارتباطشان با آموزش و پرورش و حتی جامعه قطع می‌شود و باید روی کارهایی تمرکز کنیم که اجرایی و عملیاتی شود.  

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی لرستان و آموزش‌وپرورش اهداف مشترک فراوانی دارند و می‌توان از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کرد، اضافه کرد: جهاد دانشگاهی و دانشگاه‌ها ظرفیت‌هایی دارند که می‌توان استفاده کرد؛ ما آمادگی داریم که از این ظرفیت بیشترین استفاده را کنیم که به نفع همه دستگاه‌ها باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش گفت: زمینه همکاری‌های مشترک بین آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی باید فراهم شده و سازوکارهای آن تعریف شود؛ امیدواریم یک تفاهم‌نامه همکاری با چندبخش مختلف خصوصا درمان ناباروری  داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha