روز پنجم مرداد همزمان با یادروز شهادت نزدیک به ۴۰ شهید والا مقام تویسرکانی در عملیات غرور آفرین مرصاد و برگزاری اولین نماز جمعه این شهرستان در بیش از صد سال قبل، روز تویسرکان نامگذاری شده است.
پنجم مرداد به عنوان روز تویسرکان فرصت مغتنمی برای معرفی ظرفیتهای این شهرستان در بخشهای مختلف با هدف جذب بیش از پیش گردشگران است اما در چند سال اخیر آنچنان که باید و شاید از این فرصت بهرهوری حداکثری ایجاد نشده است.
تویسرکان با برخورداری از بیش از ۶۰۰۰ هکتار باغهای گردو و تولید این محصول با کیفیت و مرغوبیتی در سطح جهانی و همچنین ثبت آن در سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد و سازمان خوار و بار جهانی (فائو)، علاوه بر اینکه پایتخت گردوی ایران است، عنوان شهر جهانی گردو را نیز به خود اختصاص داده است.
تویسرکان همچنین عنوان شهر ملی منبت گلریز و نشان جغرافیایی مبل و منبت را با توجه به قدمت این هنر- صنعت جذاب، تولید با کیفیت و حرفهای و برخورداری از حدود ۴۵۰۰ کارگاه تولید صنایع مبل و منبت، به خود اختصاص داده است.
تویسرکان یکی از معدود شهرهای ایران زمین است که بارگاه ملکوتی یکی از پیامبران الهی، حضرت حیقوق نبی(ع) را در خود جای داده که یک گنجینه تاریخی، فرهنگی، مذهبی و یک ظرفیت بین المللی گردشگری به حساب می آید.
معرفی بیش از پیش تویسرکان
نماینده مردم تویسرکان در مجلس گفت: مسئولان باید روز تویسرکان را فرصتی برای معرفی بیش از پیش توانمندیهای این شهرستان در بخشهای مختلف بدانند.
محمد مهدی مفتح در گفتوگو با ایسنا، افزود: در چند سال اخیر روز تویسرکان با حضور یکی از چهرهها و شخصیتهای ملی برگزار شده که در رسانهای شدن تویسرکان اثرگذار است.
وی با اشاره به ساماندهی بخش قابل توجهی از راههای ارتباطی شهرستان تویسرکان، اضافه کرد: باید از مناسبتهایی مانند روز تویسرکان برای جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی و ایجاد فرصتهای بیشتر شغلی در شهرستان استفاده کنیم که زیر ساخت مورد نیاز برای تحقق بیشتر این فرآیند، سامان دهی و توسعه راههای ارتباطی است.
نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت با بیان اینکه اکنون تویسرکان در بن بست جغرافیایی قرار ندارد و تلاشها برای رسیدن این شرایط به نقطه مطلوب ادامه دارد، یادآور شد: روز تویسرکان و ایام قبل و بعد از آن باید فرصتی برای بازخوانی نقش رزمندگان و شهدای والا مقام شهرستان تویسرکان در عملیات مرصاد و پیروزی جمهوری اسلامی ایران دانست.
محوریت مردم در برگزاری آیین روز تویسرکان
سرپرست فرمانداری تویسرکان نیز با بیان اینکه مناسبت هایی مانند روز تویسرکان باید با محوریت مردم برگزار شوند تا دایره اثر گذاری آن بیشتر شود، به ایسنا گفت: اینکه روز تویسرکان را هر سال با ابلاغهای اداری و بدون خلاقیت و نوآوریهای اثر گذار برگزار کنیم، هنر خاصی به حساب نمیآید بلکه باید نخبگان، اندیشمندان، هنرمندان، فعالان فرهنگی و عموم مردم تویسرکان در این روز نقش آفرینی کنند.
سید مجید شماعی بیان کرد: اگر روز تویسرکان را با برنامهریزیهای کارشناسانه و هدفمند از مدتها قبل از برگزاری مراسم اصلی در اولویت کارهای خود قرار داده و به آن بهای لازم را دهیم شاهد افزایش بهرهوری همه جانبه از آن خواهیم بود.
شماعی تصریح کرد: فرصتهایی مانند روز تویسرکان و امور جانبی آن باید با تدارک برنامههای متنوع و مختلف بتوانند به کمک اشتغالزایی، ایجاد فرصتهای جدید شغلی، رشد و بالندگی بیشتر فرهنگی و کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی شهرستان بیایند.
بهگزارش ایسنا، اگر به دنبال بهرهوری حداکثری و ایجاد نتایج و خروجی های اثر گذار در بخشهای مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی از این رویداد هستیم، نباید آیین این روز را تنها با یک سخنرانی و برنامههای مختصر و نه چندان حساب شده برگزار کنیم.
روز تویسرکان نباید منحصر به یک روز باشد بلکه پنجم مرداد باید نقطه اوج آیین بزرگداشت روز تویسرکان قلمداد شود و در ایام قبل و بعد از این روز باید شاهد برگزاری رویدادهای متنوع ورزشی، فرهنگی، اقتصادی، هنری و مواردی از این دست با هدف شتاب بخشی به روند توسعه شهرستان تویسرکان و معرفی بیش از پیش ظرفیتهای آن باشیم.
انتهای پیام
نظرات