• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404050402008
  • خبرنگار : 71480

حاجی‌میرزایی در دیدار مسئولان ارکان رسانه‌ای دولت:

رئیس‌جمهور به‌جای توصیه به مردم باور به مشارکت آنها در حل مسائل دارد

رئیس‌جمهور به‌جای توصیه به مردم باور به مشارکت آنها در حل مسائل دارد

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور به‌جای توصیه به مردم باور به مشارکت آنها در حل مسائل دارد، گفت: ضروری است که اجزای اطلاع‌رسانی به کمیسیون‌های تخصصی دولت متصل شوند.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی‌میرزایی پیش از ظهر امروز شنبه در دیدار با مسئولان ارکان رسانه‌ای دولت، با قدردانی از تلاش‌های فعالان این بخش در طول یک سال گذشته گفت: اولین سالگرد دولت فرصتی ارزشمند برای بازبینی و بازاندیشی راه طی شده است تا کاستی‌ها را بیابیم و برای ترمیم آن‌ها بکوشیم. در این مسیر، به‌جای مقصریابی باید به دنبال حل مسئله باشیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به یک خطای راهبردی مهم در ساختار دولت افزود: به نظر می‌رسد ما از یک مشکل بزرگ در کشور رنج می‌بریم و آن این است که چرخ‌دنده‌های سیستم فعال در دولت به‌درستی کار نمی‌کنند و تعامل لازم میان آن‌ها وجود ندارد. دولت کمیسیون‌های متعددی دارد و فرآیند تصمیم‌گیری و مصوبات آن در این کمیسیون‌ها شکل می‌گیرد. ضروری است که اجزای اطلاع‌رسانی دولت به این کمیسیون‌ها متصل شوند تا هم‌زمان با فرآیند کارشناسی مصوبات، پیوست‌های رسانه‌ای آن نیز آماده شود. این اتصال در حال حاضر برقرار نیست و باید هرچه سریع‌تر برقرار شود.

وی با تأکید بر اهمیت اتخاذ رویکردی نو در برنامه‌های هفته دولت اظهار داشت: اگر می‌خواهیم برنامه‌های اطلاع‌رسانی هفته دولت اثرگذارتر باشند، باید از اقدامات همیشگی و تکراری دولت‌های گذشته عبور کنیم. بیایید تصور کنیم هفته دولت تمام شده است؛ باید از خود بپرسیم چه پیام‌هایی به مردم منتقل کرده‌ایم و افکار عمومی درباره عملکرد دولت چه نظری دارند. ما باید مشخص کنیم که می‌خواهیم مردم چه چیزهایی بدانند و بر اساس آن عمل کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به مدیریت جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در این بحران رویکردی متفاوت اتخاذ کرد که برخی آن را بسیار مثبت ارزیابی کردند و البته منتقدانی نیز داشت، اما مرور یک‌سال گذشته نشان می‌دهد این رویکرد در شرایط فعلی راهگشا و مؤثر بوده است.


حاجی‌میرزایی افزود: ما طرحی برای حل ناترازی انرژی آماده کردیم، اما رئیس جمهور درباره نحوه اجرای آن پرسش‌های مهمی مطرح کردند. این دقیقاً همان نقطه‌ای است که در بسیاری از مدیران ما مغفول مانده، به همین دلیل بسیاری از تصمیم‌ها و مصوبات اجرایی نمی‌شوند، زیرا برنامه روشنی برای اجرای آن‌ها وجود ندارد. به‌عنوان نمونه، کمتر از ۱۰ درصد از برنامه هفتم توسعه اجرایی شده است که علت آن نبود برنامه مشخص برای اجراست. دکتر پزشکیان در هر مصوبه ابتدا به نحوه اجرای آن توجه می‌کند و این نگاه باید در کل ساختار اجرایی نهادینه شود.


رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به رویکرد دکتر پزشکیان در حوزه وفاق ملی و مدرسه‌محوری گفت: رئیس جمهور به دنبال توانمندسازی مردم و مشارکت دادن آن‌ها در تصمیمات است. در رویکردهای جدید توسعه‌ای نیز تأکید بر محلات و گروه‌های کوچک مردمی است، چرا که هیچ مسئله‌ای حل نمی‌شود مگر وقتی که مردم آن را مسئله خود بدانند و برای حل آن توافق جمعی وجود داشته باشد. این همان چیزی است که دکتر پزشکیان بر آن تأکید دارد.


حاجی‌میرزایی با اشاره به ناکامی سیاست‌های حوزه آب در کشور تصریح کرد: در دهه‌های اخیر سیاست‌های حاکمیت در حوزه آب نه‌تنها نتیجه‌بخش نبوده بلکه نتیجه عکس داده است، زیرا نتوانسته‌ایم به مردم نشان دهیم که این مشکل، مشکل آن‌هاست و همه باید برای حل آن تلاش کنند. به همین دلیل رئیس جمهور معتقد است به‌جای توصیه به مردم برای کاهش مصرف، باید از آن‌ها خواست در حل مسئله کمک کنند.


رئیس دفتر رئیس جمهور درباره سفرهای استانی دولت گفت: در این سفرها هیچ‌گاه از افراد خواسته نشد در جلسات حاضر شوند یا جلسات عمومی برگزار نشد. همچنین هیچ‌گونه توزیع پول انجام نگرفت. تصمیمات مصوب استان‌ها پیش‌تر مورد بحث و بررسی قرار گرفته بودند تا به‌راحتی اجرایی شوند.

حاجی‌میرزایی اضافه کرد: رئیس جمهور پس از جنگ ۱۲ روزه به‌صورت سرزده به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی سرکشی کرد، بهش کلی که گاهی حتی وزیر یا مقام مسئول هم از این بازدیدها بی‌خبر بود. این رویه همچنان ادامه دارد و حتی سفرهای اخیر به استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، قزوین و قم نیز بدون تشریفات و با کمترین همراهان انجام شد. این رفتار متمایز رئیس جمهور با سایر مقامات جمهوری اسلامی باید به اطلاع مردم برسد.


رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان یادآور شد: باید به مردم گفته شود که دولت را در چه شرایطی تحویل گرفتیم. از همان شب ۱۴مرداد و شهادت اسماعیل هنیه تاکنون کشور در وضعیت التهاب و ناامنی قرار داشته است. باید دید اگر تدابیر و تصمیمات رئیس جمهور نبود، کشور امروز در چه شرایطی قرار داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha