• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050502196
  • خبرنگار : 71588

وزیر صهیونیست برای کسانی که با حماس مرتبط هستند، خط و نشان کشید

وزیر صهیونیست برای کسانی که با حماس مرتبط هستند، خط و نشان کشید

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی خصمانه و تهدیدآمیز اعلام کرد، هر کسی که با جنبش مقاومت اسلامی حماس در داخل و یا خارج نوار غزه در ارتباط باشد، شب‌ها خواب راحتی نخواهند داشت.

به گزارش ایسنا، «الی کوهن»، وزیر انرژی و زیرساخت رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های این رژیم، در واکنش به شکست مذاکرات با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، مدعی شد: «ما همه تلاش‌ها را برای حصول یک توافق انجام دادیم، اما یک چیز را هرگز کنار نمی‌گذاریم و آن امنیت دولت اسرائیل است.»

بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، الی کوهن در اظهاراتی جنجالی و تهدیدآمیز خاطرنشان کرد: «گزینه‌های عملیاتی علیه حماس در غزه و خارج از آن تصویب شده است و هر کسی که با حماس در ارتباط باشد، شب‌ها خواب راحتی نخواهد داشت.»

وی همچنین تاکید کرد که رژیم صهیونیستی دیگر حاضر به ورود به هیچ آتش‌بس موقتی با حماس نیست.

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: ما امنیت اسرائیل را معامله نمی‌کنیم و دیگر به توافق‌های موقتی بازنمی‌گردیم.

این اظهارات در پی اعلام شکست مذاکرات از سوی هیئت مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی برای آزادی زندانیان صهیونیست در غزه مطرح شده است.

از ششم ژوئیه جاری مذاکرات غیرمستقیمی میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر، مصر و حمایت آمریکا و با هدف رسیدن به توافقی برای تبادل اسرا و آتش‌بس در دست انجام بوده است.

رژیم صهیونیستی تعداد اسرای خود در غزه را ۵۰ تن تخمین زده و اعلام کرد که از این تعداد ۲۰ تن هنوز زنده هستند، در مقابل بر اساس گزارش‌های حقوقی و رسانه‌ای فلسطین و نیز رژیم صهیونیستی، بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در زندان‌های این رژیم از انواع شکنجه، گرسنگی و اهمال‌پزشکی رنج می‌برند و تعدادی از آنها نیز بر اثر این شرایط جان خود را از دست داده‌اند.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha