• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404050502238
  • خبرنگار : 50212

اجازه استقرار صنایع با نیاز آبی بالا در زرندیه داده نشود

اجازه استقرار صنایع با نیاز آبی بالا در زرندیه داده نشود

ایسنا/مرکزی دادستان مرکز استان مرکزی گفت: با توجه به تنش آبی موجود در این زرندیه، ضمن الزام صنایع به بازچرخانی پساب نباید اجازه استقرار صنایع با نیاز آبی بالا در این منطقه داده شود.

حجت الله درودگر یکشنبه ۵ مرداد در مراسم تکریم و معارفه دادستان شهرستان زرندیه که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، خواستار تعامل بیشتر روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی با دادستان شهرستان به منظور انجام مأموریت های محوله شد.

با اشاره به صنعتی و کشاورزی بودن زرندیه افزود: در سال سرمایه‌گذاری برای تولید باید تلاش کرد که در این شهرستان الزامات تحقق شعار سال به صورت همه جانبه محقق شود و در این راستا توجه به الزاماتی در حوزه حفاظت از منابع آبی و بازچرخانی پساب توسط صنایع ضروری است.

سرپرست فرمانداری زرندیه نیز گفت: با تلاش‌های بی‌وقفه دستگاه قضایی و نهادهای انتظامی، میزان کشف جرایم و دستگیری مجرمان در این شهرستان از رتبه‌ای ممتاز برخوردار است. این دستاوردها نه‌تنها نشان‌دهنده تعهد دستگاه‌های مسئول به اجرای قانون است، بلکه گامی مؤثر در راستای تحقق عدالت پایدار و افزایش امنیت عمومی در منطقه به شمار می‌رود.

مهدی احمدی در ادامه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های منحصربه‌فرد شهرستان زرندیه اشاره کرد و افزود: توسعه پایدار این شهرستان در گرو استقرار عدالت و امنیت پایدار است. موقعیت جغرافیایی استراتژیک زرندیه، به دلیل نزدیکی به پایتخت و قرار گرفتن در مسیر ارتباطی مهم کشور، همراه با برخورداری از زیرساخت‌های قوی در بخش‌های صنعتی و کشاورزی، این منطقه را به یکی از کانون‌های کلیدی توسعه در استان مرکزی تبدیل کرده است.

وی تأکید کرد: برای بهره‌برداری بهینه از این ظرفیت‌ها، هم‌افزایی و همکاری بین دستگاه‌های اجرایی، نهادهای محلی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی امری ضروری است.

احمدی همچنین با اشاره به پتانسیل‌های کشاورزی زرندیه، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد باغات پسته استان مرکزی در این شهرستان واقع شده است که این امر زرندیه را به قطب تولید پسته در منطقه تبدیل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاری، زرندیه می‌تواند به الگویی موفق در توسعه پایدار منطقه‌ای تبدیل شود. این امر مستلزم همکاری همه‌جانبه و برنامه‌ریزی دقیق برای بهره‌مندی از فرصت‌های موجود است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha