• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404050502302
  • خبرنگار : 50649

عضو شورای شهر مطرح کرد

توسعه بازارچه‌های جدید شیراز بر پایه مطالعات نیازسنجی و نظرسنجی شهروندان

توسعه بازارچه‌های جدید شیراز بر پایه مطالعات نیازسنجی و نظرسنجی شهروندان

ایسنا/فارس رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز از هدف‌گذاری توسعه بازارچه‌های جدید شهری بر اساس مطالعات نیازسنجی، نظرات شهروندان و آینده‌نگری اصولی خبر داد.

مسعود زارعی امروز یکشنبه پنجم مرداد در نشست مشترک با برخی شهرداران مناطق و رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز، ضمن تأکید بر لزوم نگاه کارشناسی به توسعه بازارچه‌ها، گفت: با اقدامات زیرساختی مناسبی که در طرح‌هایی نظیر «از مزرعه تا سفره» انجام شده، بازارچه‌ها می‌توانند به یکی از بخش‌های مهم و جذاب خدمات شهری تبدیل شوند.

وی افزود: ادامه مسیر توسعه این مراکز خدماتی، نیازمند تقویت نقاط قوت و رفع چالش‌ها از طریق حمایت‌های ساختاری و هماهنگی میان مناطق مختلف شهری است.

در این نشست، شهردار منطقه ۲ و دبیر شورای شهرداران مناطق یازده‌گانه شیراز نیز با تأکید بر نقش شهرداری‌های مناطق در مکان‌یابی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای، اظهار کرد: توسعه بازارچه‌ها در مناطق مختلف با هماهنگی کامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری انجام خواهد شد و این موضوع به شهرداران ابلاغ شده است.

سیدکمال پاک‌فطرت با اشاره به شرایط اقتصادی فعلی جامعه، بیان کرد: شهرداری شیراز با درک صحیح از نیازهای مردم، برنامه‌ریزی برای توسعه بازارچه‌ها را با قدرت دنبال می‌کند.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری نیز در این نشست از تدوین برنامه توسعه بازارچه‌ها در کلان‌شهر شیراز بر اساس نتایج مطالعات تخصصی خبر داد و گفت: این مطالعات به‌زودی نهایی می‌شود و بر اساس شاخص‌های کمی، کیفی و نظرات شهروندان، نقشه راه توسعه بازارچه‌ها تدوین خواهد شد.

پژمان شفیعی با بیان اینکه در این مطالعات علاوه بر بازارچه‌ها، میدان مرکزی میوه و تره‌بار و کیوسک‌های مطبوعاتی و تنقلاتی نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند، افزود: نیازهای آینده شیراز در حوزه عرضه خدمات شهری شناسایی شده و برنامه‌ای واقع‌بینانه و اجرایی برای آن تدوین خواهد شد.

به گزارش ایسنا، توسعه بازارچه‌های محلی بر مبنای نیازسنجی دقیق و مشارکت مردمی، گامی مهم در راستای ارتقای کیفیت خدمات شهری، افزایش رضایت شهروندان و بهبود ساختار اقتصادی و اجتماعی شیراز ارزیابی می‌شود. هماهنگی میان سازمان‌های مسئول و مشارکت فعال شهروندان، زمینه‌ساز حرکت به سوی شهری پاسخگو، هوشمند و پویا خواهد بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha