• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404050603159
  • خبرنگار : 51043

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری:

امر به معروف مسئولان در جهت بهبود عملکرد انجام می‌شود

امر به معروف مسئولان در جهت بهبود عملکرد انجام می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها امر به معروف مسئولان است، گفت: این اقدام با هدف اصلاح امور و بهبود عملکرد مسئولان انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل احمدی امروز ۶ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات چهارمحال و بختیاری ضمن تسلیت ایام سوگواری و شهادت امام حسین(ع) اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر ضامن سلامت جامعه است، با اجرای این فریضه، کسب‌وکارها حلال می‌شود، دشمن شکست می‌خورد و هر فرد در جایگاه شایسته خود قرار می‌گیرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری گفت: اگر در جامعه مردم نسبت به مساله امر به معروف و نهی از منکر بی‌تفاوت باشند، فاسدان به قدرت می‌رسند و مسئولیت‌ها به دست آن‌ها می‌افتد، در نتیجه افراد صالح نمی‌توانند تأثیر چندانی داشته باشند.

وی افزود: اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک واجب الهی تأکید دارد، این وظیفه هم بر عهده مردم است تا مسئولین را به معروف امر و از منکر نهی کنند و هم بر عهده مسئولین است که این فریضه را اجرا کنند، بنابراین این موضوع یک واجب همگانی است. 

احمدی گفت: رسانه‌ها در ترویج امر به معروف و نهی از منکر نقش بسیار مؤثری دارند و می‌توانند در چارچوب قانون به مطالبه‌گری بپردازند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نقش مردم در امر به معروف و نهی از منکر اساسی است و می‌تواند یک ملت و امت را به سوی آرمان‌های اسلامی هدایت کند.

وی یادآور شد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سال ۱۳۷۲ با هدف احیای این فریضه در میان آحاد جامعه تأسیس شد، همچنین قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در سال ۱۳۹۴ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شده است.

احمدی تصریح کرد: رسالت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر شامل فرهنگ‌سازی و ترویج این فریضه در میان آحاد جامعه و پیگیری مطالبات مردمی از دستگاه‌ها و نهادها است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر هر ۲ ماه یک‌بار برگزار می‌شود و حضور همه اعضا در این جلسات الزامی است،گفت: مصوبات شورای سیاست‌گذاری امر به معروف و نهی از منکر در چارچوب قانون ابلاغ‌شده و لازم‌الاجرا هستند.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در این ستاد، توضیح داد: از جمله اقدامات این مجموعه می‌توان به پیگیری مطالبات زیست محیطی از کارخانه خمیر مایه ناغان،  ارسال نامه تذکر به تمامی دستگاه ها و ادارت در جهت رعایت شئونات اسلامی، پیگیری استفاده از خودروهای دولتی برای استفاده شخصی، پیگیری مطالبات مدرسه روستای بوگر از توابع خانمیرزا، پیگیری مطالبات مردمی در خصوص اخذ وجه اجباری در مدارس دولتی، پیگیری مطالبات کشاورزان روستای بارده، پیگیری مطالبات بازنشستگان سازمان مخابرات استان، پیگیری مطالبات مردمی در خصوص مسکن ملی، پیگیری انتصابات غیر قانونی در ادارات، نشست با اتاق اصناف و نمایندگان اصناف مرکز استان و پیگیری مطالبات این حوزه، نظارت محسوس و نامحسوس از ادارت و ارگان ها برای رعایت قانون حجاب و عفاف و پیگیری مطالبه مردمی در خصوص دریافت زیرمیزی برخی پزشکان اشاره کرد.

احمدی خاطرنشان کرد: دیگر اقدامات این نهاد نیز شامل تولید بیش از ۱٠٠ کلیپ کشوری و ۵۰٠ تولید رسانه‌ای، حضور اعضای ستاد در مدارس و پاسخ به شبهات، ساخت و نصب بیش‌از ۴٠ تابلو درون شهری جهت ارتقا اطلاع رسانی( باید به ازای ۱۵٠٠ نفر یک تابلو نصب شود) و برگزاری نمایشگاه انقلاب غیرت در مدارس متوسطه دوم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha