• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404050603160
  • خبرنگار : 71567

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر:

باید بازار مشاوره‌های دانشجویی را به صفر برسانیم

باید بازار مشاوره‌های دانشجویی را به صفر برسانیم

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه باید بازار مشاوره‌های دانشجویی را به صفر برسانیم، گفت: در شرایط ویژه کشور، ما به برگزاری ورزش‌های دانشجویی برای تقویت ذهن و جسم دانشجویان بیشتر نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس سروش در مراسم رونمایی از پوستر، تندیس و سایت اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه که در این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه افتخار ماست که اولین دوره مسابقات فناورانه در این دانشگاه برگزار می‌شود، گفت: این رویداد تلفیقی از توانمندی‌های جسمی و مغزی است. با توجه به اینکه این نوع بازی‌ها در محیطی انجام می‌شود که جوانان و دانشجویان ذهن و بدن خود را بکار می‌گیرند و هر دو را با هم تقویت می‌کنند، باید از این فرصت استفاده کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: انتخاب دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان اولین برگزار کننده مسابقات، فناورانه اتفاق به حقی است؛ چرا که این دانشگاه به عنوان پیشتاز دانشگاه‌ها در صنعت است؛ همچنان که مرحوم امیرکبیر ریشه پلی تکنیک را با این دیدگاه تاسیس کرد و امروزه نیز به مادر دانشگاه‌های صنعتی تبدیل شده است.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این دانشگاه هم رشته‌ها و گرایش‌های کامپیوتر قوی است و هم دانشکده مجزای مهندسی پزشکی دارد و نیومکانیک یکی از گرایش‌های این دانشکده است و گروه تربیت بدنی ما باید با این گرایش همکاری‌های نزدیکی داشته باشند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: این دانشگاه ویژگی هایی دارد که بتواند در رشته‌های فناورانه قوی عمل کند. بر این اساس این افتخار به دانشگاه صنعتی امیرکبیر داده شده است تا در هر دو بخش دختران و پسران مسابقات فناورانه را برگزار کند.

دکتر سروش ادامه داد: من فکر می کنم این مراسم و مسابقات علاوه بر جدی بودن، باید جنبه تفریحی نیز داشته باشد. دانشجویان باید بدانند که این یک بازی است؛ چرا که این نوع مسابقات واقعه‌ای برای شکل‌گیری شخصیت دانشجویان است. این مراسم باید به گونه‌ای برگزار شود که خاطره خوبی برای دانشجویان باشد؛ چرا که از نکاتی که در ذهن دانشجویان می‌ماند، رعایت عدل و انصاف است و انصاف اولین چیزی است که از هر رئیس، مدیر و حاکمی عادل باقی می‌ماند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: امیدوارم برگزاری این رویداد به صورت سالانه به صورت منظم ادامه پیدا کند؛ چرا که اعتبار رویدادها در این است که مسابقات به صورت منظم و تقویمی برگزار شود.

وی به نقش ورزش در بهبود شرایط روانی دانشجویان اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط ویژه‌ای که در کشور وجود دارد، ما به برگزاری ورزش‌های دانشجویی برای تقویت ذهن و جسم دانشجویان بیشتر نیاز داریم. باید کاری کنیم بازار مشاوره دانشجویی به صفر برسد و این امر شدنی است که مسیر آن از طریق ورزش می‌گذرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha