• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404050603224
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر: 

ورزش‌های فناورانه پیوندی بین قدرت فکری و جسمی است

ورزش‌های فناورانه پیوندی بین قدرت فکری و جسمی است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه ورزش‌های فناورانه پیوندی بین قدرت فکری و جسمی است، گفت: دانشجویانی که در المپیاد ورزش‌های فناورانه حضور پیدا می‌کنند، میدان و عرصه رقابتی برایشان فراهم می‌شود که می‌توانند مرزهای فناوری و رقابت را در افق‌های جدیدی تجربه کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل میردهقان در مراسم رونمایی از پوستر، تندیس و سایت اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه که در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: امروز ما در این جلسه گرد هم آمدیم تا سرآغاز فصل نوینی در عرصه رقابت‌های دانشگاهی را شاهد باشیم. عرصه‌ای که در حقیقت پیوند بین فناوری و ورزش به زیباترین شکل ممکن خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: امروز فناوری تمامی عرصه‌های زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده است. بر این اساس ورزش نیز از این قائده مستثنی نبود است؛ به طوریکه ما هر روز شاهد حضور فناوری در عرصه‌های ورزشی هستیم و رقابت‌های ورزشی با حضور فناوری زیباتر و کامل تر شده است. از این منظر المپیاد ورزش های فناورانه رویدادی است که می تواند یک جنبش فکری پیوندی بین قدرت فکری و جسمی را ایجاد کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر افزود: دانشجویانی که در المپیاد ورزش‌های فناورانه حضور پیدا می کنند، میدان و عرصه رقابتی برایشان فراهم می شود که می توانند مرزهای فناوری و رقابت را در افق های جدیدی تجربه کنند.

دکتر میردهقان خاطر نشان کرد: المپیاد ورزش های فناورانه در سه بخش دنبال می شود که بخش اول دیجیتال و فیجیتال است که  در بخش فیجیتال ما مینی‌فوتبال فیفا را داریم. بخش رباتیک شامل فوتبالیست سبک‌وزن، شبیه‌سازی دو بعدی فوتبال، خودروی خودران، شبیه‌سازی خودروی خودران و ربات‌های انسان‌نما است. بخش نوآوری و فناوری نیز شامل تحلیل بیومکانیکی و آسیب‌شناسی فعالیت‌های ورزشی، طراحی اپلیکیشن‌های ورزشی، طراحی صنعتی محصولات ورزشی، شبیه‌سازی الکترونیکی ابزارهای ارزیابی در ورزش، نوآوری و توسعه کسب‌وکار ورزشی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر اظهار کرد: دانشگاه امیرکبیر افتخار این را داشته که در مرزهای علم و فناروی حرکت کرده است و امروز با میزبانی این رویداد تعهد خود به این حوزه را به نمایش بگذارد. امیدواریم شاهد تحول در حوزه فناوری ورزش باشیم.

در ادامه دکتر جهانبخش دانشیان، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان نیز گفت: این رویداد سه هدف اصلی را دنبال می‌کند که نخست، فراهم کردن فضایی همراه با شور و نشاط، ایجاد فضایی برای بروز استعدادها و سوم شناسایی ‌کشف استعدادهای جدید فناورانه ‌است.

وی ابراز امیدواری کرد با برگزاری این رویداد در دوره‌های بعد شاهد رقابت دیگر دانشگاه‌ها برای میزبانی المپیاد باشیم.

همچنین مهندس احسانی، مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه بسیار خوشحال هستیم که امروز شاهد رونمایی از پوستر و نماد اولین المپیاد ورزش های فناورانه باشیم. این رویداد ما را در مسیر پیوند و فناوری همچنین کشف استعداد خلاقانه و نوآورانه هدایت می‌دهد. 

وی گفت: قرار بود بخش پسران مسابقات ورزش های فناورانه در دانشگاه علم و صنعت و بخش دختران نیز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شود. اما با نگاه ویژه مسئولان سازمان امور دانشجویان هر دو بخش به دانشگاه ما واگذار شد در این زمینه نیز چندین جلسه برای ایجاد هماهنگی های لازم برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha