• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404050603255
  • خبرنگار : 50622

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان:

البرز با کمبود کارمند مواجه است

البرز با کمبود کارمند مواجه است

ایسنا/البرز رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز با بیان اینکه نیروی انسانی دستگاه‌های اداری استان متناسب با جمعیت مهاجرپذیر البرز نیست، خواستار توجه ویژه به وضعیت نظام اداری استان شد.

به گزارش ایسنا، توحید شیریزاد روز دوشنبه ششم مردادماه، در نشست خبری معرفی سامانه «فواد» که در محل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد، اظهار کرد: در نظام اداری کشور، به‌طور میانگین به ازای هر ۳۷ نفر، یک کارمند ارائه‌دهنده خدمات وجود دارد، اما این نسبت در استان البرز بسیار نامتعادل‌تر است و به ازای هر ۶۱ نفر، یک کارمند در دسترس است. این موضوع منجر به نارضایتی دو سویه هم از سوی مردم و هم از سوی کارکنان اداری شده است.

وی افزود: نظام اداری استان با حجم بالای مراجعات و تراکنش‌های اداری مواجه است، در حالی‌که مردم نیز ناچارند برای دریافت ساده‌ترین خدمات، ساعت‌ها در صف بمانند. در چنین شرایطی، راه‌اندازی سامانه تلفنی ۱۲۸ می‌تواند نقش مؤثری در تسهیل رسیدگی به مطالبات مردمی و افزایش سرعت پاسخگویی ایفا کند.

شیریزاد تأکید کرد: اجرای دولت الکترونیک نباید بهانه‌ای برای کاهش حداقل استانداردهای نیروی انسانی در نظام اداری باشد. نمی‌توان با توجیه دیجیتال شدن خدمات، از تأمین نیروی انسانی کافی در استان‌هایی با جمعیت بالا مانند البرز غفلت کرد.

وی خاطرنشان کرد: البرز به‌عنوان دومین استان کشور به سامانه «فواد» متصل شده و مقدمات این کار در جلسات مشترک با سازمان اداری و استخدامی فراهم شده است. امیدواریم اجرای موفق این سامانه موجب بهبود کیفیت خدمات اداری به شهروندان شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی البرز گفت: هرچند کیفیت خدمات اداری در استان در مقایسه با گذشته ارتقاء یافته، اما از این پس مردم می‌توانند مشکلات و نارضایتی‌های خود را از طریق سامانه ۱۲۸ مطرح و در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ دریافت کنند.

افزایش دو برابری بودجه استان البرز در سال ۱۴۰۴

شیریزاد در ادامه این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت اعتبارات استان پرداخت و اعلام کرد: اعتبار تخصیص‌یافته به البرز در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته دو برابر شده و با در نظر گرفتن سهم استان از اعتبارات توازن ملی، مجموع بودجه امسال حدود ۶ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

وی افزود: این اعتبارات با توجه به شاخص‌های مختلف بین شهرستان‌ها توزیع شده و برای پروژه‌های اولویت‌دار استان نیز اعتبار مناسب تصویب و در حال صدور ابلاغ به دستگاه‌ها هستیم.

وی با اشاره به شرایط اضطراری ناشی از جنگ ۱۲ روزه اخیر تصریح کرد: با مدیریت استاندار محترم، فعلاً تخصیص اعتبار برای پروژه‌های خرد متوقف شده و منابع مالی موجود در خزانه معین استان صرف مدیریت بحران خواهد شد. البته تأخیری در اجرای پروژه‌ها ایجاد نخواهد شد.

کمک به بازسازی واحدهای آسیب‌دیده و پروژه‌های عمرانی فعال

شیریزاد در ادامه به پیشرفت برخی پروژه‌های عمرانی مهم اشاره کرد و گفت: پروژه‌هایی مانند بزرگراه شمالی، اتوبان شهید سلیمانی، پل بی‌صفر و بی‌یک با سرعت در حال تکمیل‌اند. همچنین تاکنون برای بیمارستان سیدالشهدا حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان و برای بیمارستان کمالشهر حداقل ۸۵ میلیارد تومان تخصیص داده شده و بخشی از مطالبات پیمانکاران پرداخت شده است. این دو پروژه در اولویت بهره‌برداری در هفته دولت قرار دارند.

وی افزود: احداث بیمارستان‌های جدید در ساوجبلاغ، هشتگرد و طالقان نیز در دستور کار قرار دارد و برای اجرای آن‌ها حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha