به گزارش ایسنا، امیرحسین دانشکهن روز دوشنبه ششم مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه با گرامیداشت روز خبرنگار، اظهار کرد: هفدهم مرداد سالروز شهادت شهید محمود صارمی، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف است که بهحق روز خبرنگار نامیده شده و این روز را به همه فعالان عرصه رسانه و اطلاعرسانی تبریک عرض میکنم.
وی با بیان اینکه امروز نقش خبرنگاران فقط در روایتگری خلاصه نمیشود، افزود: خبرنگاران در این مقطع تاریخی، تاریخنگاران اصلی حوادث هستند. اگر شما ننویسید، استکبار خواهد نوشت؛ و آنچه آنها مینویسند، تحریف تاریخ است. ثبت دقیق واقعیتها، امروز بهمثابه یک رسالت تاریخی است و شما در خط مقدم این جهاد رسانهای قرار دارید.
دانشکهن گفت: ما در دورهای قرار داریم که مقاومت در نقطه تاریخی خود ایستاده است. ایران قلب تپنده جبهه مقاومت است و همین مسئله موجب شده تا کشورمان هدف جنگ ترکیبی، رسانهای، اقتصادی و تروریستی جبهه استکبار قرار گیرد.
وی افزود: در جنگ دوازدهروزه اخیر، دشمن با تمام توان، از طریق رژیم جنایتکار آمریکا و رژیم صهیونیستی، حملاتی را علیه کشورمان تدارک دید. آنان تصور میکردند با حذف فیزیکی فرماندهان نظامی، دانشمندان و مسئولان ارشد، میتوانند کشور را به آشوب بکشند، اما آنچه در عمل رخ داد، کاملاً برخلاف تصور آنها بود. مردم با آگاهی و همبستگی مثالزدنی، نشان دادند که با شهادت فرزندان این مرز و بوم، ارادهای پولادینتر شکل میگیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز تصریح کرد: ایران سرزمین شور و شعور، شهامت و معنویت، رشادت و وفاداری، ایثار و غیرت است. دشمن هنوز ملت ایران را نشناخته است. اگر سرداری را به شهادت برسانند، هزاران سردار دیگر رویش خواهد کرد. اگر دانشمندی ترور شود، هزاران دانشمند دیگر در آزمایشگاهها به جهاد علمی خواهند پرداخت. و اگر مردم بیگناه را شهید کنند، هزاران انسان با اراده پولادین در مسیر حق ایستادگی خواهند کرد.
وی با بیان اینکه تجربه ۴۶ ساله ملت ایران نشان داده که شهادت مایه بیداری و اتحاد است، گفت: استکبار جهانی بهویژه آمریکا، بارها از ابتدای انقلاب تاکنون آزموده اما هنوز درک نکرده که این ملت با شهادت زندهتر میشود. در همین جنگ اخیر، شهادت سرداران بزرگ کشور، موجی از بیداری بینظیر در ایران و حتی جهان ایجاد کرد که دشمن هرگز پیشبینی نمیکرد.
دانشکهن در ادامه به اقدامات بنیاد شهید البرز در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اشاره کرد و افزود: از همان ساعات نخست، ستاد بحران بنیاد با حضور نمایندگان نیروهای مسلح، نهادهای خدماتی و فرهنگی تشکیل شد و تمامی فرآیندها با دقت، سرعت و هماهنگی انجام گرفت و پس از وقوع حملات نیز بلافاصله جلسهای با حضور ایثارگران شاغل در دستگاههای نظامی و انتظامی تشکیل شد که طی آن هماهنگیهای لازم برای جمعآوری اطلاعات شهدا و مجروحان انجام شد تا حقی از هیچیک از خانوادهها ضایع نشود و بتوانیم اطلاعات را به شکل منسجم و مستند دریافت کنیم.
این مسئول در خصوص چگونگی تدفین شهدای مدافع کشور نیز توضیح داد: پس از نامهنگاریهای لازم بلافاصله در آرامستانهای امامزاده طاهر(ع) کرج و بهشت سکینه، محلهایی آمادهسازی شد و این آمادگی موجب شد که فرآیند تدفین بدون کوچکترین تأخیر انجام شود.
دانشکهن با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، استان البرز ۸۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است، افزود: طراحی سنگمزار این شهدا توسط هنرمندان برجسته استان البرز با ظرافت و شأن والای شهدا انجام شده و اغلب آنها نیز در گلزارهای شهدا نصب شدهاند. تنها گلزار امامزاده طاهر(ع) باقی مانده که انشاءالله بهزودی سنگمزارهای مربوطه در آن نیز نصب خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید البرز درباره چگونگی احراز جانبازی افراد آسیبدیده جنگ نیز گفت: مجروحان به دو دسته اصلی تقسیم میشوند؛ دسته اول نیروهای نظامی و انتظامی هستند که احراز وضعیت آنان از طریق نهادهای مربوطه انجام میشود و پس از تأیید اولیه، پرونده به بنیاد شهید ارسال و بررسی نهایی صورت میگیرد.
دانشکهن اظهارکرد: گروه دوم شامل مردم عادی است که احراز وضعیت آنها توسط شورای تأمین فرمانداریها صورت میگیرد. لیست افراد بستریشده از تمامی بیمارستانهای استان استخراج شده و افراد بر اساس لیستها برای تکمیل فرآیند احراز به فرمانداریها معرفی میشوند تا مراحل قانونی و حمایتی برای آنها نیز آغاز شود.
وی در پایان گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، با تمام ظرفیت خود در کنار خانوادههای شهدا و مجروحان ایستاده است. آنچه در این ایام رقم خورد، حاصل تلاش بیوقفه مجموعهای از نهادهای مردمی، نظامی، اجرایی و فرهنگی بود که با همدلی و هماهنگی، اجازه ندادند در این شرایط دشوار، خللی در تکریم شهدا و خدمت به مجروحان وارد شود.
انتهای پیام
نظرات