• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404050704098
  • خبرنگار : 50214

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد

تشدید فعالیت گشت‌ آب در یزد/خط قرمز برای مصرف بی‌رویه!

تشدید فعالیت گشت‌ آب در یزد/خط قرمز برای مصرف بی‌رویه!

ایسنا/یزد با تداوم کم‌آبی و افزایش تنش آبی در یزد، فعالیت‌های گشت آب که از سال قبل راه اندازی شده، تقویت شد و با حضور مروجین مصرف بهینه آب و راه اندازی سامانه سوت‌زنی۱۲۲، مقابله با تخلفات و رفتارهای پرمصرف با جدیت بیشتری توسط شرکت آبفای استان یزد دنبال می‌شود.

جلال علمدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اشاره به اقلیم گرم و خشک استان و کاهش چشمگیر منابع آبی، از تقویت و تشدید فعالیت گشت‌ آب به‌عنوان یکی از اقدامات مهم در مدیریت مصرف خبر داد و گفت: این گشت‌ که از سال‌ گذشته در سطح شهر فعال بوده‌ است، هم اکنون با انسجام و اختیارات بیشتری در حال اجرای مأموریت خود می باشد.

وی افزود: مأموران گشت آب با محوریت گزارش‌های مردمی که از طریق تماس تلفنی با شماره سه رقمی ۱۲۲ و ارتباط با کارشناسان مرکز ارتباط با مشتریان شرکت آب و فاضلاب استان یزد اطلاع داده می‌شود، در مناطق پرمصرف و دارای تنش آبی حضور یافته و ضمن بررسی میدانی به موارد مصرف غیرضروری و غیرمجاز آب شرب تذکر می‌دهند.

علمدار گفت: این نیروها که آموزش‌دیده و مجهز به خودروهای شناسنامه‌دار هستند، با حضور در سطح شهر ضمن اطلاع‌رسانی، ابتدا به متخلفان تذکر شفاهی و سپس اخطار کتبی می‌دهند و در صورت تکرار تخلف، قطع موقت یا جمع‌آوری انشعاب در دستور کار قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان اظهار کرد: این سامانه با هدف دریافت گزارش‌های مردمی به‌صورت محرمانه، در قالب یک واحد عملیاتی متمرکز، با محوریت مرکز ارتباط با مشتریان (CRM) فعال شده و به تخلفات از جمله انشعاب غیرمجاز، مصرف بی‌رویه، استفاده از آب شرب در ساخت‌وساز و آبیاری فضای سبز شهری رسیدگی می‌کند.

وی تأکید کرد: ساماندهی و برخورد قاطع با تخلفات آبی نقش مهمی در کاهش مصرف، گذر از تنش تابستان و تأمین عادلانه آب برای همه شهروندان دارد و همکاری مردم در گزارش این تخلفات، ضامن موفقیت این اقدامات خواهد بود.  

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آبفا یزد در روز سه شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۴، علمدار در پایان خاطرنشان کرد: همه تخلفات شناسایی‌ شده طبق دستورالعمل‌های قانونی مشمول جریمه، قطع انشعاب و در صورت تکرار، پیگیری قانونی خواهند شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha