• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404050704162
  • خبرنگار : 50229

استاندار خوزستان:

اربعین امسال باید متفاوت و باشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شود

اربعین امسال باید متفاوت و باشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شود

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: روابط عمومی‌ها می‌توانند پل ارتباطی بسیار خوبی بین مردم و مسئولین باشند و مشکلات و مسائل را منتقل و چالش‌ها را تبیین کنند و در آگاه‌سازی مردم نقش داشته باشند.

سید محمدرضا موالی زاده سه‌شنبه ۷ مرداد در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان با اشاره به گفتمان دولت اظهار کرد: گفتمان دولت مبتنی بر پایه‌هایی است. یکی از آن پایه‌ها مردم‌داری است. باید از بن دندان معتقد باشیم که خادم مردم هستیم و جهت خدمت به مردم در عرصه‌های مختلف تلاش کنیم.

وی افزود: یکی دیگر از پایه‌های این گفتمان وحدت و انسجام ملی، توجه به ظرفیت بانوان، جوانان و اقوام است.

موالی زاده خاطرنشان کرد: مردم در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مقابل دشمن نهراسیدند و حماسه آفریدند. طی این جنگ یک همبستگی ملی باشکوهی در گستره کشور شکل گرفت که این همبستگی نتیجه هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری و ایستادگی عزیزان ما در نیروی نظامی و بخش‌های مختلف بود.

وی ادامه داد: این ایستادگی و درس‌هایی که ملت بزرگ ما به دشمنان دادند، ناشی از انسجامی بود که در کشور شکل گرفت و ما باید این انسجام را حفظ کنیم. افراد با اندیشه‌ها و جناح‌های مختلف آمدند و در کنار هم ایستادند و یک دل و صدا از کشور دفاع کردند.

استاندار خوزستان بیان کرد: اربعین امسال ما با توجه به این همبستگی و وحدت ملی باید متفاوت از سال‌های پیشین و با شکوه‌تر و با معنویت و معرفت بیشتر و حماسی‌تر برگزار شود. این راهپیمایی نشان‌دهنده و نماد اقتدار ملی و قدرت تشیُع و اسلامی ما است که ما باید این‌ها را نشان دهیم.

موالی زاده با اشاره به روز خبرنگار اظهار کرد: ان‌شاءالله با خبرنگاران عزیز در روز خبرنگار دیدار و گفت‌وگو خواهیم داشت.

وی با اشاره به هفته دولت و خدمات ارزشمند دولت در گستره کشور گفت: خدماتی که طی این مدت در استان خوزستان انجام شده است و همچنین خدماتی که در عرصه‌های مختلف مانند عمران، اقتصاد و پایه‌گذاری‌هایی که برای آینده صورت گرفته است، در هفته دولت ان‌شاءالله به اطلاع مردم عزیزمان می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha