• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۰۶
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404051206799
  • خبرنگار : 71933

حماس خواستار ابراز خشم مردم در کرانه باختری علیه اشغالگران و شهرک‌نشینان شد

حماس خواستار ابراز خشم مردم در کرانه باختری علیه اشغالگران و شهرک‌نشینان شد

جنبش حماس با اشاره به تعرضات فزاینده اشغالگران و شهرک‌نشینان در کرانه باختری، خواستار ابراز خشم مردم برای پایان دادن به این جنایات شد.

به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی حماس روز شنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد: جرائم قتل که توسط شهرک‌نشینان در کرانه باختری رخ می‌دهد، به طور قابل توجهی افزایش یافته است و نیازمند بسیج گسترده و خشم مردمی برای مقابله با ستم و حملات فزاینده آنهاست، که آخرین آن شامگاه شنبه امروز، در نزدیکی روستای عقربا در جنوب شرق نابلس بود که یک جوان کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند.

حماس بیان کرد: ما بر لزوم مقابله قاطع با تجاوزات شهرک‌نشینی تأکید می‌کنیم و خواستار شعله‌ور شدن خشم در تمام مناطق کرانه باختری برای بازداشتن اشغالگران و شهرک‌نشینان آنها و پایان دادن به این جنایات وحشتناک هستیم.

این جنبش در پایان تاکید کرد: ما از مردم ما در کرانه باختری و قدس می‌خواهیم تا در حرکت‌های میدانی گسترده و تجمعات حمایت‌کننده از مردم نوار غزه که بیش از ۲۲ ماه است تحت جنگ نابودی و محاصره ظالمانه قرار دارند، مشارکت فعال داشته باشند، و همچنین در صف واحدی برای حفاظت از مقدسات اسلامی به‌ویژه مسجد الاقصی شریف بایستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha