• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404051206832
  • خبرنگار : 50228

چند خبر از ورزش خوزستان

چند خبر از ورزش خوزستان

ایسنا/خوزستان شطرنج‌بازان خوزستانی در مسابقات کشوری موفق به کسب چند مدال رنگارنگ شدند.

نتایج مسابقات لیگ زیر ۱۴ سال کشور در بابل اعلام شد که برگزار شد که در سه بخش استاندارد سریع و برق آسا، شطرنج بازان مدارس پاییز موفق به کسب چند مدال رنگارنگ شدند.

در بخش استاندارد تیم مدرسه شطرنج پاییز اهواز توانست به مدال طلا دست پیدا کند.

در بخش سریع نیز نماینده خوزستان با ترکیب ایلیا طالبیان زاده، محمد پوریا محمودی، بهامین صالحی ریحانی و محمد جیشی، هم امتیاز با تیم قهرمان به علت پوئن شکنی کمتر در جایگاه دوم قرار گرفت.

در بخش برق‌آسا هم تیم مدرسه پاییز با ترکیب ایلیا طالبیان زاده، محمد پوریا محمودی، بهامین صالحی ریحانی و محمد پارسا دارابی تیم مدرسه شطرنج پاییز اهواز موفق به کسب مدال نقره شد

همچنین در قسمت انفرادی نتایج زیر به دست آمد:

بخش استاندارد:

میز دو: ایلیا طالبیان زاده مقام سوم
میز چهار: محمد پوریا محمودی نایب قهرمان
میز پنج: محمد جیشی قهرمان

بخش سریع:
میز دو: محمد پوریا محمودی نایب قهرمان
میز سه: ایلیا طالبیان زاده مقام سوم
میز چهار: محمد جیشی قهرمان

بخش برق آسا:
میز دو: محمد جیشی قهرمان
میز دو: ایلیا طالبیان زاده نایب قهرمان
میز سه: محمد پوریا محمودی نایب قهرمان
میز چهار: بهامین صالحی قهرمان

معرفی سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان حمیدیه

در مراسمی با حضور فرماندار حمیدیه و معاونت منابع انسانی و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان مراسم معارفه سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان حمیدیه برگزار و از زحمات ماهر سخری قدردانی شد و رامین عزیزی بعنوان رئیس اداره ورزش و جوانان حمیدیه معرفی شد.

شناخت برترین های شطرنج بانوان خوزستان

نتایج مسابقات قهرمانی بانوان استان خوزستان با شرکت ۴۱ بازیکن در هفت دور به روش سوییس اعلام شد که در پایان زهرا پروین در جایگاه نخست ایستاد و ریحانه غلامی، نیایش موحد و غزل گوهرچین به ترتیت در جایگاه‌های دوم تا چهارم قرار گرفتند.

همچنین مقام اول ریتینگ زیر ۱۶۰۰ به عسل جودی‌زاده، در بخش ریتینگ زیر ۱۵۰۰ به یسنا مومنی و در بخش بدون ریتینگ به عسل اسیوند رسید.

در بخش پیشکسوتان نیز نرگس درامد قهرمان شد. همچنین شیده شینی دشتگل در رده سنی زیر ۱۴ سال و نلیا حید در رده سنی زیر ۱۰ سال به مقام قهرمانی رسید.

معرفی برترین‌های لیگ برتر شطرنج خوزستان

همچنین مسابقات لیگ برتر شطرنج بانوان استان خوزستان با حضور ۶ تیم در ۱۰ دور به صورت رفت و برگشت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها نیز پتروماه بندر ماهشهر در جایگاه نخست ایستاد، تیم مسجدسلیمان نایب‌قهرمان شد و نفت امیدیه سوم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha