• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404051307582
  • خبرنگار : 50225

نماینده اهواز در مجلس:

انسجام ملی کلید عبور از بحران‌ها و خنثی‌سازی توطئه دشمنان است

انسجام ملی کلید عبور از بحران‌ها و خنثی‌سازی توطئه دشمنان است

ایسنا/خوزستان نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حوادث اخیر و تجاوز رژیم صهیونیستی، بر نقش بی‌بدیل انسجام ملی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان تاکید کرد و خواستار تقویت همبستگی اجتماعی از طریق مناسک دینی، فعالیت رسانه‌ها و همراهی نخبگان شد.

سید محسن موسوی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به شرایط پرتنش منطقه و تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، با تاکید بر ضرورت حفظ و تقویت انسجام ملی، اظهار کرد: در شرایط بحرانی، وحدت ملی ستون فقرات امنیت کشور است و می‌تواند آثار مخرب تهدیدهای خارجی را به حداقل برساند.

وی افزود: ملت ایران با درایت و بصیرت، پس از حادثه تجاوز اسرائیل نشان دادند که در لحظه‌های سخت، وحدت و غیرت ملی بالاتر از هر اختلاف و گرایش سیاسی است. این انسجام، یکی از عوامل اصلی شکست نقشه‌های دشمن در جنگ ترکیبی و رسانه‌ای بوده است.

موسوی‌زاده حضور گسترده مردم در مراسم تشییع شهدای اقتدار و مناسک مذهبی همچون تاسوعا، عاشورا و اربعین را نمونه بارز پیوند دین و وطن دانست و گفت: این مناسک، به ویژه در مقاطع حساس، روح همبستگی را در جامعه زنده نگه می‌دارند. مردم در این مراسم‌ نه تنها وفاداری دینی خود، بلکه همبستگی ملی‌شان را نیز به نمایش می‌گذارند.

نماینده اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش راهبردی رسانه‌ها و نخبگان سیاسی و فرهنگی بیان کرد: رسانه‌های داخلی باید با روایت درست واقعیت‌ها و مقابله با موج‌سازی‌های رسانه‌های معاند، از اعتماد عمومی حفاظت کنند. نخبگان نیز باید در جهت تقویت وحدت ملی، فراتر از اختلاف‌نظرهای جناحی عمل کنند.

وی درباره راهکارهای پایداری انسجام ملی تصریح کرد: آموزش فرهنگ گفت‌وگو، عدالت اجتماعی، حذف تبعیض و افزایش شفافیت در حکمرانی می‌تواند مانع از بروز شکاف‌های اجتماعی شود. دشمنان به‌دنبال سوءاستفاده از ضعف‌ها و نارضایتی‌ها هستند و ما باید با اصلاحات واقعی، مانع از نفوذ آن‌ها شویم.

موسوی‌زاده توصیه کرد: تبدیل انسجام ملی به یک فرهنگ پایدار نیازمند اقدام هوشمندانه، مشارکت مردمی و پرهیز از برخوردهای سطحی با مطالبات است. مسئولان باید با مردم صادق باشند، صدای آن‌ها را بشنوند و سرمایه اجتماعی را حفظ کنند تا در برابر هر تهدیدی مصون بمانیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha