فرماندار گلوگاه، چهارشنبه ۱۵ مرداد، در این مراسم ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری شکرانه، بر اهمیت تشکیل اتحادیه تعاونی انجیر و تاسیس دبیرخانه دائمی تاکید کرد.
عقیل محمودی، اظهار کرد: این اقدامات میتوانند زمینه را برای بهرهبرداری بهینه از فرآوردههای انجیر و ایجاد درآمد پایدار برای کشاورزان شهرستان فراهم کنند.
معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز بر اهمیت محصول انجیر و لزوم حمایت از باغداران تاکید کردند.
ابراهیم تولایی به توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری انجیر تاکید کرد و افزود: ایجاد ارزش افزوده، بازاریابی مناسب و حمایت از تولیدکنندگان از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این مراسم، اظهار کرد: توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان گلوگاه میتواند به عنوان یک استراتژی مؤثر برای توسعه پایدار مناطق روستایی و ارتقای اقتصاد محلی مورد توجه قرار گیرد.
بابک مومنی افزود: برای توسعه گردشگری کشاورزی در گلوگاه باید عملیاتی وارد شویم و با برنامه کارها را اجرایی کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ظرفیت برای توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری روستایی در گلوگاه وجود دارد و باید تولید پایدار و معیشت پایدار وجود داشته و مورد توجه باشد.
به گفته مومنی، محدودیت منابع پایه وجود دارد و باید کشت مبتنی بر ساختار منطقه تعریف شود.
وی افزود: در سال پیش رو باید باغات توسعه یافته و کشاورزی مناسب با اقلیم و نیاز تولیدی ما شود و در ادامه آن ارزش افزوده اضافه شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵۰ هکتار از اراضی گلوگاه زیر کشت انجیر قرار دارد و باید برای توسعه اقتصادی باغداران و درآمد پایدار در این بخش تلاش کرد.
مومنی گفت: شرق مازندران بهرهمند از تولیدات سالم و ارگانیک خوبی نظیر انجیر و انار است و محصولات ناحیه شرق استان، برند محصولات سالم است و میتواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.
در پایان این مراسم، از باغداران نمونه انجیر به یاد مرحوم علی اکبر ایران نژاد، پدر انجیر گلوگاه، با اهدای لوح تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات