• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404051509439
  • منبع : نمایندگی مازندران

برگزاری مراسم شکرانه «انجیر» در گلوگاه

برگزاری مراسم شکرانه «انجیر» در گلوگاه

ایسنا/مازندران  مراسم شکرانه انجیر با حضور مقامات استانی و شهرستانی در سالن فجر گلوگاه برگزار شد. در این مراسم، بر ضرورت تشکیل اتحادیه تعاونی انجیر و تاسیس دبیرخانه دائمی برای بهره‌مندی از فرآورده‌های این محصول و ایجاد توسعه کشاورزی و درآمد پایدار برای کشاورزان منطقه تاکید شد.

فرماندار گلوگاه، چهارشنبه ۱۵ مرداد، در این مراسم ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری شکرانه، بر اهمیت تشکیل اتحادیه تعاونی انجیر و تاسیس دبیرخانه دائمی تاکید کرد.

عقیل محمودی، اظهار کرد: این اقدامات می‌توانند زمینه را برای بهره‌برداری بهینه از فرآورده‌های انجیر و ایجاد درآمد پایدار برای کشاورزان شهرستان فراهم کنند.

معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز بر اهمیت محصول انجیر و لزوم حمایت از باغداران تاکید کردند.

ابراهیم تولایی به توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری انجیر تاکید کرد و افزود: ایجاد ارزش افزوده، بازاریابی مناسب و حمایت از تولیدکنندگان از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این مراسم، اظهار کرد: توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان‌ گلوگاه می‌تواند به عنوان یک استراتژی مؤثر برای توسعه پایدار مناطق روستایی و ارتقای اقتصاد محلی مورد توجه قرار گیرد.

بابک مومنی افزود: برای توسعه گردشگری کشاورزی در گلوگاه باید عملیاتی وارد شویم و با برنامه کارها را اجرایی کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ظرفیت برای توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری روستایی در گلوگاه وجود دارد و باید تولید پایدار و معیشت پایدار وجود داشته و مورد توجه باشد.

به گفته مومنی، محدودیت منابع پایه وجود دارد و باید کشت مبتنی بر ساختار منطقه تعریف شود.

برگزاری مراسم شکرانه «انجیر» در گلوگاه

وی افزود: در سال پیش رو باید باغات توسعه یافته و کشاورزی مناسب با اقلیم و نیاز تولیدی ما شود و در ادامه آن ارزش افزوده اضافه شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵۰ هکتار از اراضی گلوگاه زیر کشت انجیر قرار دارد و باید برای توسعه اقتصادی باغداران و درآمد پایدار در این بخش تلاش کرد.

مومنی گفت: شرق مازندران بهره‌مند از تولیدات سالم و ارگانیک خوبی نظیر انجیر و انار است و محصولات ناحیه شرق استان، برند محصولات سالم است و می‌تواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.

در پایان این مراسم، از باغداران نمونه انجیر به یاد مرحوم علی اکبر ایران نژاد، پدر انجیر گلوگاه، با اهدای لوح تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha