مهدی صادقی امروز شنبه ۱۸ مرداد در حاشیه بازدید از کشت صیفیجات در شیراز با اعلام این خبر گفت: از مهمترین محصولات کشت نشایی در استان میتوان به گوجهفرنگی، خربزه و هندوانه اشاره کرد که به ترتیب در جایگاههای اول تا سوم کشوری قرار دارند.
وی افزود: در طول فصول مختلف سال، حدود ۷۶ هزار هکتار از اراضی استان فارس به کشت انواع محصولات سبزی و صیفی اختصاص دارد که بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول از این سطح برداشت میشود.
صادقی درباره کشت نشایی توضیح داد: کشت نشایی به فرآیند پرورش گیاهان در محیطهای کنترلشده مانند گلخانهها گفته میشود که پس از مرحله رشد اولیه، نشاءها به زمین اصلی منتقل میشوند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس مزایای این روش را افزایش سرعت رشد گیاه، کاهش مصرف آب و بذر و یکنواختی بیشتر محصول نسبت به کشت مستقیم دانست و افزود: توسعه کشت نشایی در استان گامی مهم در حفظ امنیت غذایی و تحقق تولید پایدار به شمار میآید.
انتهای پیام
نظرات