• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404051911638
  • خبرنگار : 30147

فرماندار خلیل آباد مطرح کرد

گردشگری کشاورزی، حلقه مفقوده توسعه

گردشگری کشاورزی، حلقه مفقوده توسعه

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار خلیل‌آباد با بیان اینکه گردشگری کشاورزی حلقه مفقوده توسعه منطقه است، گفت: اینکه در نزدیکی خلیل‌آباد چهارمین شهر زیارتی کشور را داریم یک پتانسیل محسوب می‌شود که باید از آن به خوبی استفاده شود.

علی گرمابی ۱۹ مرداد در جمع خبرنگاران، به شهرت شهرستان خلیل‌آباد به‌ عنوان پایتخت انگور و کشمش ایران اشاره و اظهار کرد: این شهرستان دارای ظرفیت‌های فراوانی است که برای تحقق توسعه متوازن و پایدار باید به درستی شناسایی، ترسیم و عملیاتی شوند.

وی با تأکید بر این نکته که شهرستان خلیل‌آباد به ‌لحاظ تولید محصولات کشاورزی، فرآورده‌های ناشی از این محصولات و آئین و سنت‌های موجود، به‌عنوان سرزمین فرصت‌ها محسوب می‌شود، بیان کرد: ظرفیت اصلی خلیل‌آباد کشاورزی است.

فرماندار خلیل‌آباد با اشاره به پتانسیل‌های منحصر به فرد دیگر این شهرستان در حوزه‌های مختلف بیان کرد: اگرچه ظرفیت‌های مهمی در زمینه‌های دیگر نیز وجود دارد، اما هنوز ورود مؤثری به این حوزه‌ها نداشته‌ایم.

وی بر لزوم توجه به گردشگری کشاورزی، آبگرم و بناهای تاریخی فاخر در شهرستان تأکید و بیان کرد: خلیل‌آباد دارای پتانسیل‌های بسیاری در زمینه گردشگری است که باید از آن بهره‌برداری شود.

گرمابی با اشاره به اهمیت زیرساخت‌ها برای معرفی گردشگری کشاورزی، خاطرنشان کرد: به منظور توسعه این حوزه، وجود زیرساخت‌های لازم یک پیش نیاز اساسی است؛ بدون فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب، معرفی و جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه دشوار خواهد بود.

فرماندار خلیل‌آباد تصریح کرد: همکاری میان بخش دولتی و خصوصی، به‌ ویژه در حوزه زیرساخت‌سازی، می‌تواند به توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان کمک کند.

وی ضمن اشاره به نحوه اجرای طرح‌های گردشگری، بر اهمیت همکاری مردم محلی با نهادهای دولتی تأکید کرد و افزود: با همیاری و همکاری ساکنین می‌توان به ایجاد تورهای گردشگری کشاورزی، مزرعه‌گردی و برنامه‌های فرهنگی-هنری اقدام کرد که همه این‌ها می‌تواند باعث جذب گردشگران به این منطقه شود.

گرمابی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما ارتقای سطح زندگی مردم شهرستان و ایجاد اشتغال پایدار است، با رونق گردشگری کشاورزی، فرصت‌های شغلی بیشتری ایجاد خواهد شد و جوانان این شهرستان خواهند توانست در کنار کشاورزی، در عرصه گردشگری نیز فعال باشند.

وی با تأکید بر اینکه گردشگری کشاورزی باید در مرکز برنامه‌ریزی‌های توسعه این شهرستان قرار گیرد، اظهار امیدواری کرد که با ایجاد زیرساخت‌های لازم و حمایت‌های ویژه، شهرستان خلیل‌آباد به یکی از مقاصد اصلی گردشگری کشاورزی در کشور تبدیل شود.

فرماندار خلیل‌آباد بیان کرد: با توجه به تمام این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در شهرستان، جذب سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری کشاورزی می‌تواند فرصت‌های بزرگی برای رشد و توسعه این منطقه فراهم کند.

وی تأکید کرد: گردشگری کشاورزی با ظرفیت‌های خاص خود می‌تواند نقشی کلیدی در تحول و توسعه شهرستان خلیل‌آباد ایفا کند و فرصتی مناسب برای ماندگاری جمعیت و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان این منطقه فراهم آورد.

رسانه‌ها بازوان توانمند دولت و حاکمیت در تحقق توسعه پایدار

گرمابی در ادامه رسانه‌ها را در رسیدن به اهداف بازوان توانمند دولت و حاکمیت در تحقق توسعه پایدار دانست و اظهار کرد: در دنیای امروز که به واسطه شبکه‌های اجتماعی شاهد دهکده جهانی هستیم هیچ رویداد و اتفاقی از قلم و دوربین خبرنگاران و رسانه‌ها پنهان نمی‌ماند.

وی با اشاره به اینکه هیچ گاه نباید به توسعه نگاه جزیره‌ای و منفرد داشت، افزود: اگر توسعه منطقه‌ای صورت نگیرد و از سویی راهبرد رسانه‌ای منسجم در سطح منطقه ترشیز نداشته باشیم و فقط شهرستانی بیندیشیم و برنامه‌ریزی کنیم و در قالب تقسیمات کشوری صحبت کنیم به اهداف مدنظر نخواهیم رسید.

فرماندار خلیل‌آباد با بیان اینکه اگر قرار باشد در خلیل‌آباد توسعه‌ای اتفاق بیفتد باید این شهرستان را قطعه‌ای از پازل بزرگ منطقه ترشیز در نظر بگیریم، بیان کرد: بسیاری از مردم قائل به این تقسیمات سیاسی نیستند، بسیاری از مراودات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در سطح شهرستان‌های ترشیز به شهرستان کاشمر برمی‌گردد.

گرمابی رسالت خبرنگاران را بسیار خطیر و حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: اگر قرار است اتفاق و رویدادی بازتاب مناسبی داشته باشد باید خبرنگاری باشد تا رویداد را ثبت و وقایع‌نگاری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهدافی که تعالی جامعه را دنبال می‌کند این خبرنگاران هستند که افکار عمومی را بیدار و هدایت می‌کنند، اظهار کرد: خبر تنها گزارش صرف یک رویداد نیست بلکه روایتی است که ما بر اساس آن جهان پیرامون خودمان را می‌شناسیم و این رسالت خبرنگاران است.

گرمابی خبرنگاران را معمار فهم عمومی جامعه دانست و گفت: خبرنگاران با کمک واژه‌ها و ابزار رسانه در راستای ارتقای آگاهی بخشی تلاش می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha