محمدمهدی علیزاده عصر دوشنبه ۲۰ مرداد در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، اظهار کرد: خبرنگاران با روایت و به تصویر کشیدن تلاش دستگاه های اجرایی در پروژه های عمرانی، امیدآفرینی می کنند.
وی جهاد تبیین را مهمترین رسالت خبرنگاران دانست و افزود: از انتقادات سازنده رسانه ها در جهت شناسایی نقاط ضعف پروژه ها و اصلاح و رفع آنان استقبال می کنیم.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان خانه دار شدن مردم در راستای پروژه نهضت ملی مسکن را یکی از ماموریت های اجرایی وزارت راه و شهرسازی دانست و اظهار کرد: مسکن یکی از مهمترین نیازهای جامعه بوده و قطعا انعکاس اخبار مرتبط با پروژه های نهضت ملی مسکن، امید را به جامعه تزریق می کند.
علیزاده از متقاضیان خواست نسبت به پرداخت آورده اولیه خود اقدام کنند و متذکر شد: علاوه بر تسهیلات مسکن، آورده اولیه نقش مهمی در پیشرفت پروژه های نهضت ملی دارد.
وی با بیان اینکه در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حتی یک روز هم پروژه های عمرانی به ویژه نهضت ملی مسکن را تعطیل نکردیم، گفت: تامین مصالح برای پروژه های مسکن با کمک پیمانکاران در حال انجام است تا هرچه سریع تر شاهد افتتاح واحدها باشیم.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از ثبت نام ۱۲۱ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در استان خبر داد و اضافه کرد: ۲۶ هزار متقاضی تایید نهایی شده اند و تاکنون برای ۱۲ هزار واحد، تامین زمین کردیم.
وی با بیان اینکه اداره کل راه و شهرسازی استان، حدود هفت هزار واحد در دست ساخت دارد، تصریح کرد: تاکنون موفق به تحویل ۱۲۰ واحد از طرح نهضت ملی مسکن شدیم و در هفته دولت سال جاری نیز ۱۲۵ واحد دیگر را تحویل می دهیم.
علیزاده همچنین از برنامه ریزی برای تحویل حدود ۷۰۰ واحد دیگر به متقاضیان تا پایان سال جاری خبر داد که مجموعا به حدود هزار واحد می رسد.
انتهای پیام
نظرات