• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404052716629
  • منبع : دانشگاه صنعتی شریف

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف:

انسجام و هم‌افزایی رمز ارتقای جایگاه دانشگاه صنعتی شریف است

انسجام و هم‌افزایی رمز ارتقای جایگاه دانشگاه صنعتی شریف است

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه انسجام و هم‌افزایی درون دانشگاه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است، گفت: همان‌گونه که به دلیل عدم انسجام در مسائل ملی مانند آب و انرژی با چالش مواجهیم، در دانشگاه نیز در صورت نبود انسجام قطعا با مشکلات اساسی مواجه خواهیم شد. پس لازم است با همکاری و همراهی تیم اجرایی مسائل و مشکلات را مرتفع سازیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هیئت رئیسه با نخستین حضور دکتر تجریشی، سرپرست جدید دانشگاه امروز، ۲۷ مردادماه ۱۴۰۴، در محل ساختمان ریاست برگزار شد.

دکتر تجریشی در ابتدای جلسه طی سخنانی ضمن قدردانی از دکتر موسوی و تیم همراه ایشان گفت: در دو سال گذشته، دکتر موسوی با درایت و مدیریت خود در شرایطی دشوار توانست دانشگاه را آرام و با ثبات نگه داشته و مسیر را هموار کند. از وی و تیم همکاران‌شان و همه افرادی که در این راه همراه بودند تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با تأکید بر جایگاه دانشگاه صنعتی شریف اظهار داشت: کشور از دانشگاه شریف به عنوان دانشگاهی پیشرو و الگو انتظار دارد تا برای حل مشکلات کشور دستاوردهای مهمی ارائه کند. دانشگاه ظرفیت آن را دارد که جایگاهی بهتر از امروز به دست آورد و حاکمیت نیز در این مسیر همراه و مطالبه‌گر است.

دکتر تجریشی تجمیع نقطه نظرات دانشگاهیان برای ارائه به دولت را اقدامی مهم خواند و افزود: جهت‌گیری ما نباید صرفاً مطالبه منابع مالی باشد، بلکه باید اختیارات بیشتری برای کمک به حل مشکلات جامعه و کشور را مطالبه کنیم. با توجه به ارتباطات گسترده با صنعت و خرد علمی بالای پژوهشی همکاران و سرمایه‌گذاران برای تربیت نسل جوان، به‌منظور ورود به جامعه می‌توانیم کمک‌های ارزشمندی از دولت کسب کنیم.

وی درباره تعویق جلسه هیئت امنا گفت: این تأخیر ناشی از خرد جمعی و رسیدن به توافقی مشترک بود. امیدوارم ظرف دو هفته آینده سندی آماده شود که بتواند به دانشگاه کمک کند تا خواسته‌های خود را به دولت منتقل کرده و ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایش را بهتر نشان دهد.

سرپرست دانشگاه نقش روابط عمومی در تغییر نگاه مسئولان و جامعه به دانشگاه را پراهمیت دانست و گفت: ما باید دانشگاه را به گونه‌ای معرفی کنیم که توجه تصمیم‌گیران و جامعه را بیش از پیش جلب کند.

دکتر تجریشی همچنین با تاکید بر نگهداشت نخبگان و اعضای دانشگاه شریف گفت: ما باید فضای امید و نشاط انگیزه خدمت به جامعه و کشور را ایجاد کنیم همچنین با تامین مالی زمینه را برای ارتقای زیرساخت‌هایمان فراهم کنیم تا نگهداشت نخبگان و فارغ التحصیلان محقق شود، چراکه این موضوع از اهمیت فراوانی در کشور برخوردار است.

وی با بیان اینکه انسجام و هم‌افزایی درون دانشگاه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است، خاطرنشان کرد: مشکل اساسی ما نبود انسجام درونی است. همان‌گونه که به دلیل عدم انسجام در مسائل ملی مانند آب و انرژی با چالش مواجهیم، در دانشگاه نیز در صورت نبود انسجام قطعا با مشکلات اساسی مواجه خواهیم شد پس لازم است با همکاری و همراهی تیم اجرایی مسائل و مشکلات را مرتفع سازیم.

وی افزود: حتی امور فرهنگی و پژوهشی نیز کاملاً در هم تنیده‌اند و باید فرهنگ کار پژوهشی و جمعی را در دانشگاه نهادینه کنیم.

دکتر تجریشی همچنین با اشاره به ضرورت اصلاح در حوزه‌های مختلف افزود: زمانی که در مدیریت داخلی دانشگاه در زمینه‌هایی از جمله مصرف انرژی، آب و پسماند ضعف داشته باشیم، نمی‌توان انتظار داشت در سطح ملی نیز مؤثر عمل کنیم. باید یک هدف مشترک تعریف کنیم، وظایف را تقسیم کنیم و در این مسیر نقص‌ها را شناسایی و اصلاح کنیم.

وی انسجام میان انجمن فارغ‌التحصیلان، حامیان دانشگاه و بخش‌های مختلف را لازمه پیشرفت دانست و گفت: دانشگاه‌ها نقشی کلیدی در حل ناترازی‌های کشور دارند. اما این مهم زمانی محقق می‌شود که ابتدا در درون خودمان منسجم باشیم، اهداف مشخصی تعریف کنیم، برنامه‌ریزی داشته باشیم و به طور مستمر عملکردها را رصد و ارزیابی کنیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در پایان تأکید کرد: امیدوارم با همکاری و همدلی یکدیگر، بتوانیم مسائل و مشکلات موجود در دانشگاه را اصلاح کنیم تا جایگاه آن در کشور و منطقه ارتقا یابد و اعتلای دانشگاه صنعتی شریف همچنان پایدار بماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha