داریوش حسننژاد در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: پروژه انتقال آب الیگودرز به قمرود یک پروژه ملی بوده و در سنوات خیلی قبل تخصیص داده و اجرا شد.
وی ادامه داد: از حدود ۱۸۱ میلیون مترمکعب آبی که از طریق این پروژه از استان خارج شده، ۴۶.۶ میلیون مترمکعب به لرستان تخصیص داده شده اما هیچکدام از ۳ سدی که برای این منطقه درنظر گرفته شده افتتاح نشده است و اگر این سدها زودتر انجام میشد ما مشکل آب نداشتیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان تصریح کرد: مطالعات فاز ۱ و ۲ سد دهجانی به اتمام رسیده و به وزارت نیرو ارسال شد و وزارت هم برای سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال کرد که باید با پیگیری مجوز ماده ۲۳ این پروژه صادر شود.
حسننژاد خاطرنشان کرد: مجوزهای زیست محیطی سد دهجانی نیز دریافت شده و باید تخصیص قطعی گرفته شود و همه باید همکاری کنند.
وی عنوان کرد: به محض دریافت تخصیص قطعی سدهای قشلاق و دارسفید، بازنگری مطالعات آغاز شده تا در ردیف بودجه سال ۱۴۰۶ قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات