• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۷:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404061609031
  • خبرنگار : 50228

رییس هیات شمشیربازی استان مطرح کرد

موافقت فدراسیون با برگزاری مسابقات پاراشمشیربازی و اردوی تیم ملی جوانان در خوزستان

موافقت فدراسیون با برگزاری مسابقات پاراشمشیربازی و اردوی تیم ملی جوانان در خوزستان

ایسنا/خوزستان رییس هیات شمشیربازی خزوستان با اشاره به رضایت فدراسیون از عملکرد شش ماه این هیات، گفت: قرار است دو میزبانی مسابقات پارا شمشیربازی و اردوی تیم‌ملی به خوزستان سپرده شود.

مهدی جلالی در گفت و گو با ایسنا درباره دیدار با پورسلان رییس فدراسیون شمشیربازی ایران، اظهارکرد: در این نشست گزارش عملکردی از فعالیت شش ماه هیات که همراه با با برگزاری اردوها و مسابقات استانی بود، ارائه شد. پس از این گزارش نیز رییس فدراسیون از عملکرد هیات خوزستان در دوره جدید ابراز رضایت داشت.

او ادامه داد: در این نشست باتوجه به این که شرایط آب و هوایی خوزستان در شش ماه دوم سال خوب است در خصوص اخذ میزبانی کشوری در استان صحبت‌هایی با رییس فدراسیون نیز داشتم که او با میزبانی خوزستان از مسابقات پاراشمشیر بازی کشور و برگزاری اردوی تیم ملی جوانان در نیمه دوم سال موافقت کرد.

رییس هیات شمشیربازی خوزستان همچنین با اشاره به رایزنی برای گرفتن امکانات از فدراسیون، بیان کرد: آقای پورسلان قول دو پیست مخصوص شمشیربازی و دو آپاره( وسیله الکترونیکی داوری) را هم داد.

او با اشاره به صحبت‌هایی در خصوص بحث کمی و کیفی داوری در استان خوزستان که تاثیر فراوانی در رشد این رشته دارد نیز عنوان کرد: رییس فدراسیون در این نشست با برگزاری دوره‌های آموزشی مربیگری و داوری موافقت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha