• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404061710111
  • منبع : دیوان محاسبات کشور

ورود راهبردی دیوان محاسبات کشور برای جلوگیری از هدر رفت بیت‌المال در سازمان‌ها و دستگاه‌های موازی

ورود راهبردی دیوان محاسبات کشور برای جلوگیری از هدر رفت بیت‌المال در سازمان‌ها و دستگاه‌های موازی

دیوان محاسبات کشور برای جلوگیری از هدررفت بیت‌المال در سازمان‌ها و دستگاه‌های موازی و کم‌بازده وارد عمل شد.

به گزارش ایسنا  به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل دیوان محاسبات کشور، این موضوع در راستای اجرای تکالیف مقرر در ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم پیشرفت و با هدف ارتقای بهره‌وری ملی، صیانت از منابع عمومی و جلوگیری از موازی‌کاری‌های پرهزینه صورت گرفت.

همچنین این اقدام در چارچوب نظارت کلان و با هدف شفاف‌سازی جریان تخصیص منابع و اصلاح ساختار هزینه‌ای کشور انجام شده و مبنای تصمیمات مهم در سیاست‌گذاری مالی و بودجه‌ای قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha