نامدار صیادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، افزایش تولید و جلوگیری از واردات گوشت قرمز به کشور بوده و راهبردی است که روستا را به محور اصلی تولید تبدیل کرده و ۱۰ هزار بهرهبردار و ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین را درگیر جهشی تازه خواهد کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: دامداریهایی وجود دارند که با کمتر از ظرفیت اسمی خود در حال فعالیت هستند که باید این ظرفیت خالی را تکمیل کرده و این اقدام میتواند یکی از راههای افزایش تولید گوشت قرمز باشد.
صیادی با اشاره به اینکه لرستان با ۴.۵ میلیون راس دام سبک و سنگین، یکی از قطبهای دامپروری کشور است، تاکید کرد: تولید سالانه گوشت قرمز استان ۳۱ تا ۳۳ هزار تن بوده در حالی که نیاز استان ۲۲ هزار تن است؛ این یعنی لرستان نه تنها خودکفا بوده بلکه مازاد تولید خود را به استانهای دیگر صادر میکند.
وی اضافه کرد: با اجرای طرح جهش تولید گوشت قرمز، ظرفیتهای خالی دامداریها در ۱۹۴ روستا و برای ۱۰ هزار بهرهبردار، تکمیل و صادرات گوشت قرمز افزایش یابد و لرستان را در جمع ۶ استان پایلوت کشور قرار داده است.
صیادی تاکید کرد: لرستان از نظر تولید گوشت قرمز برای مصرف داخلی کاملا خودکفا است اما با توجه به مزیت نسبی داریم حتما بایستی تولید گوشت قرمز را افزایش داده و به سایر استانها صادر کنیم.
وی در پایان گفت: ظرفیتهای پنهان دامپروری لرستان با طرح جهش تولید گوشت قرمز بیدار شده تا روستا دوباره قلب تپنده تولید باشد.
انتهای پیام
نظرات