برومندی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طی ۶ ماه نخست امسال شش هزار و ۱۲۸ نفر از جوانان این استان خون خود را اهدا کردند که این تعداد در مدت مشابه سال گذشته پنج هزار و ۱۳۴ نفر بوده است.
وی با اشاره به اینکه میزان اهدای خون بانوان نیز در مدت مذکور رشد ۹ درصدی را داشته است، افزود: طی نیمه نخست امسال هزار و ۴۱۲ نفر و در مدت مشابه سال گذشته هزار و ۲۹۵ نفر از بانوان این استان خود خود را اهدا کردهاند.
برومندی ادامه داد: میزان اهدای خون در نیمه نخست امسال رشد ۹.۷ درصدی داشته بطوریکه میازن خونگیری انجام شده در مدت مذکور ۱۶ هزار ۴۷۲ نفر بوده است.
وی بیان کرد: طی امسال ۱۹ هزار و ۶۱۳ نفر برای خون خود به مراکز اهدای خون مراجعه کردهاند که این تعداد در ۶ ماه نخست سال گذشته ۱۸ هزار و ۳۳۲ نفر بوده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: تعداد تختهای خونگیری ثابت در این استان ۱۴ تخت است و با افتتاح مرکز جامع خونگیری در استان تعداد تختهای ثابت خونگیری به ۲۳ تخت خواهد رسید که نیازها در این زمینه مرتفع خواهد شد.
به گفته وی، در این استان چهار تخت سیار خونگیری نیز وجود دارد که این تعداد از تختها کافی است.
انتهای پیام


نظرات