• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404070201374
  • خبرنگار : 71038

سفیر سودان در تهران: جامعه بین‌الملل نسبت به کشتار دسته جمعی مردم در سودان بی‌توجه است

سفیر سودان در تهران: جامعه بین‌الملل نسبت به کشتار دسته جمعی مردم در سودان بی‌توجه است

سفیر سودان در ایران با بیان این که «جنایت‌هایی که در شهر «الفاشر» سودان انجام شده، کمتر از جنایت‌های صورت گرفته در غزه نیست»، گفت: متاسفانه جامعه بین‌المللی به کشتار دسته جمعی مردم که توسط نیروهای شورشیان در سودان انجام می شود بی توجه است.

به گزارش ایسنا، «عبدالعزیز حسن صالح» سفیر سودان در ایران عصر چهارشنبه در یک نشست خبری در محل سفارت این کشور در تهران با اشاره به جنایت‌های صورت گرفته در شهر الفاشر سودان توسط شورشیان در این کشور گفت: شورشیان شهر را محاصره کرده‌اند و اجازه نمی‌دهند مواد غذایی و دارو  وارد شهر ش.د. آنها به مدارس، بیمارستان و مساجد نیز حمله می‌کنند.

جنایت‌هایی که در شهر الفاشر سودان انجام شده، کمتر از جنایت‌های صورت گرفته در غزه نیست

 این دیپلمات سودانی در ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه جامعه بین‌المللی به کشتار دسته جمعی مردم که توسط نیروهای شورشیان در سودان انجام می شود بی توجه است ، جنایت‌هایی که در شهر الفاشر سودان انجام شده، کمتر از جنایت‌های صورت گرفته در غزه نیست.

سفیر سودان در تهران گفت: حکومت سودان با توجه به مسئولیت انسان‌دوستانه و اهمیت حفظ تمامیت ارضی خود تلاش می‌کند  که محاصره شهر الفاشر را از بین ببرد و یک کمیته ملی در این ارتباط تشکیل داده تا این موضوع را محقق کند.
 

سفیر سودان در تهران: جامعه بین‌الملل نسبت به کشتار دسته جمعی مردم در سودان بی‌توجه است
سفیر سودان در تهران

تقدیر از ایران و دیگر کشورهایی که کشتار دسته جمعی در  الفاشر را محکوم کردند

وی همچنین در ادامه صحبت‌های خود  از ایران و دیگر کشورها و سازمان‌های بین المللی که کشتار دسته جمعی رخ داده در شهر الفاشر سودان را محکوم کردند، تشکر کرد .

سفیر سودان گفت: ما از رسانه های ایران می خواهیم که به تبیین تحولات در سودان بپردازند، از مردم سودان حمایت کنند و اقدامات این گروه‌های شورشی و جنایت‌هایی که  انجام داده اند را  محکوم کنند؛ چرا که این گروه‌های شورشی در حال انجام کشتار دسته جمعی  مردم سودان هستند.

وی گفت : در سودان دولت مردمی به ریاست «کامل ادریس» تشکیل شده است که دارای مقبولیت مردمی و جهانی است.

سفیر سودان با بیان این که «کامل ادریس برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است»، گفت: در روز دوشنبه  نیز وزاری خارجه ایران و سودان در نیویورک با یکدیگر رایزنی و گفت‌وگو کردند.

وی گفت: در این جلسه  وزاری خارجه دو کشور در مورد گسترش روابط دو جانبه در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی و ...  همچنین موضوعات بین‌المللی و منطقه ای رایزنی و گفت‌وگو شد.

سفیر سودان در تهران  همچنین از کشورهایی که به شورشیان این کشور سلاح می‌دهند و آنها را مورد حمایت نظامی قرار می دهند به شدت انتقاد کرد.
 

سفیر سودان در تهران: جامعه بین‌الملل نسبت به کشتار دسته جمعی مردم در سودان بی‌توجه است
سفیر سودان در تهران

از کمک‌ها و ابتکارات بین‌المللی در ارتباط با حل مسئله سودان، استقبال می‌کنیم

عبدالعزیز حسن صالح در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با بیان این که «ما از کمک‌ها و ابتکارات بین‌المللی در ارتباط با حل مسئله سودان، استقبال می‌کنیم» تاکید کرد: مسائل سودان باید از طریق راه حل سودانی_ سودانی  و مبتنی بر توافق جده حل و فصل شود.

وی همچنین در این نشست در ارتباط با زمان برگزاری کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی ایران و سودان گفت: جلسات کمیته‌های فنی بین 2 کشور در این زمینه در حال برگزاری است و بعد از برگزاری این جلسات  و بررسی مسائل مطرح شده در  این کمیته‌ها در ارتباط با زمان برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی تصمیم می‌گیریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha