• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404070905733
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری:

پروژه‌های نیمه‌تمام شهری در فارس باید هرچه سریع‌تر تکمیل شوند

پروژه‌های نیمه‌تمام شهری در فارس باید هرچه سریع‌تر تکمیل شوند

ایسنا/فارس مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری فارس بر شتاب‌بخشی به روند تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و حل مشکلات شهری در استان و شهرستان‌ها تأکید کرد.

محمد هادی هاشم‌پور امروز چهارشنبه نهم مهر در سفر به شهرستان بوانات و بازدید از چند پروژه شهری و عمرانی شهرستان بر رفع موانع پیش‌رو و تسریع در روند تکمیل پروژه‌ها تأکید کرد.

وی با بیان اینکه توسعه شهری بدون همکاری همه‌جانبه امکانپذیر نیست، گفت: بوانات ظرفیت‌های ارزشمند انسانی، فرهنگی و اقتصادی دارد و این ظرفیت‌ها باید با مدیریت صحیح و استفاده بهینه از منابع، در مسیر توسعه پایدار به کار گرفته شود.

هاشم‌پور افزود: پروژه‌های نیمه‌تمام شهری نه‌تنها موجب نارضایتی شهروندان می‌شوند، بلکه سرمایه‌های عمومی را نیز معطل نگه می‌دارند؛ بنابراین تکمیل این طرح‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

وی همچنین بر لزوم ارتقای زیرساخت‌های شهری، توسعه فضاهای عمومی، بهبود خدمات به شهروندان و توجه ویژه به موضوعاتی همچون مدیریت پسماند و حمل‌ونقل شهری تأکید کرد.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری فارس در پایان ضمن بازید از مجتمع تجاری در حال ساخت با قدردانی از تلاش شهرداری بوانات و سایر دستگاه‌های اجرایی گفت: با هم‌افزایی بین دستگاه‌ها و استفاده از توان نمایندگان مجلس و شورای شهر، می‌توان بخش قابل توجهی از مسائل و مشکلات را برطرف و مسیر توسعه شهری را هموار کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha