• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404070905770
  • خبرنگار : 71129

پیام تبریک پوتین به رئیس جمهور چین

پیام تبریک پوتین به رئیس جمهور چین

کرملین امروز (چهارشنبه) اعلام کرد پوتین در پیامی هفتاد و ششمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین را به رئیس جمهور این کشور تبریک گفت.

به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این پیام نوشت: «شی جین‌پینگ عزیز، دوست عزیز لطفا تبریک صمیمانه من را به مناسبت هفتاد و ششمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین بپذیرید.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، رئیس جمهور روسیه گفت چین در حال تقویت جایگاه خود در صحنه جهانی است و سهم قابل توجهی در رسیدگی به مهمترین مسائل در دستور کار جهانی دارد.

وی افزود روابط بین روسیه و چین در سطح بی‌سابقه‌ای قرار دارد.

پیش از این نیز، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در پیامی،‌ هفتاد و ششمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین را به رئیس جمهوری این کشور تبریک گفته بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha