امین عدیلی در گفتوگو با ایسنا افزود: ۱۳۰ طرح هادی در روستاهای استان در شش ماه نخست سال به پایان رسیده و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است. همچنین برای اجرای طرحهای عمرانی روستایی در سال جاری، بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بنیاد مسکن استان اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد: براساس برنامهریزیها، امسال تهیه و بازنگری طرح هادی ۲۰۰ روستا در دستور کار قرار دارد که با تحقق آن، شاخص برخورداری روستاهای استان به ۹۹ درصد ارتقا خواهد یافت.
او درباره اجرای طرحهای مسکن در استان نیز گفت: در جلسه اخیر با بانک های عامل، روند پرداخت تسهیلات و تسریع در انعقاد قراردادها و پرداخت وامهای مسکن روستایی بررسی شد. بانکهای عامل با همکاری و همراهی بیشتر، زمینه بهرهمندی متقاضیان از تسهیلات مسکن را فراهم ساخته و نقش مؤثری در پیشبرد اهداف عمرانی و حمایتی بنیاد مسکن ایفا کنند.
انتهای پیام
نظرات