• یکشنبه / ۱۳ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404071308058
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان:

اعتبارات حفاظتی منابع طبیعی و آبخیزداری اردبیل افزایش می‌یابد

اعتبارات حفاظتی منابع طبیعی و آبخیزداری اردبیل افزایش می‌یابد

ایسنا/اردبیل مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از افزایش اعتبارات حفاظتی در سالجاری خبر داد.

شهامت هدایت ۱۳ مهر با اعلام خبر دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: اعتبارات سال ۱۴۰۴ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به ضرورت و اهمیت حفاظت و صیانت از منابع طبیعی مقرر شد اعتبارت ویژه ای به منظور تجهیز یگان حفاظت منابع طبیعی استان و اطفاء حریق ‌و همچنین گشت و مراقبت اختصاص یابد.

داود شایقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این جلسه از افزایش ۱۱۰ درصدی اعتبارات ملی استان در سال جاری خبر داد و گفت: میزان اعتبارات استانی نیز نسبت به سال قبل ارتقا یافته است.

وی افزود: اهتمام به منابع طبیعی و محیط زیست طی زمان حاضر در جوامع بشری از چنان اهمیتی برخوردار است که از آن به عنوان یکی از مهمترین ارکان توسعه پایدار یاد می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان افزود: منابع طبیعی تجدید شونده، از جمله جنگل‌ها و مراتع، ثروت ملی یک کشور هستند که ارثی ارزشمند برای نسل‌های آینده محسوب می‌شوند، این منابع نه تنها نقش مهمی در اقتصاد یک کشور دارند بلکه زیربنایی برای توسعه پایدار ایجاد می‌کنند.

وی ادامه داد: حفظ و توسعه این منابع برای جلوگیری از نابودی جنگلها و مراتع بسیار حائز اهمیت است زیرا نابودی آن‌ها می‌تواند منجر به فقر، گرسنگی و آلودگی زیست محیطی شود لذا تخصیص اعتبار برای تجهیز یگان حفاظت منابع طبیعی به سیستم‌های به‌روز امری بسیار ضروری و حیاتی هست و به منظور داشتن یک جامعه پایدار، باید به مراقبت و توسعه این منابع ارزشمند توجه ویژه‌ای شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha