• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1404071408990

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: 

تکریم بخش خصوصی می‌تواند تحریم را از پا درآورد

تکریم بخش خصوصی می‌تواند تحریم را از پا درآورد

ایسنا/خراسان شمالی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تکریم بخش خصوصی می‌تواند تحریم را از پا درآورد.

شمس الدین حسینی در همایش ملی فرصت های سرمایه گذاری که ۱۴ مهر در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: مجوزهای بسته‌های سرمایه گذاری بی‌نام که در راستای حمایت از رونق در تولید تهیه می شوند، امکان ابطال ندارند. 

وی افزود: رویکرد دولت چهاردهم پیشبرد و عمل به برنامه هفتم توسعه است. 

حسینی گفت: با توجه به اینکه دستیابی به رشد اقتصادی هشت درصد از مهمترین اهداف برنامه توسعه هفتم است، برای دستیابی به این مهم باید روی تولید متمرکز شویم. در این راستا، برای تحقق این رویکرد وضعیت محیط کسب و کار بررسی شد که در این زمینه، بررسی‌ها بیانگر آن بود که باید قوانینی اصلاح شوند. 

وی افزود: در این زمینه اصلاح قوانینی از جمله قانون تامین مالی تولید و زیرساخت انجام شد که به دنبال آن تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری بی نام در دستور کار استانداران قرار گرفت. 

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: این بسته‌ها در استان‌ها که تهیه، مصوب و در سامانه ثبت شوند به هیچ عنوان امکان ابطال نخواهند داشت و باید اجرایی شوند. 

وی تصریح کرد: محیط داخلی کشور باید برای رشد و فعالیت بخش خصوصی مساعد شود و تکریم بخش خصوصی می‌تواند تحریم را از پای درآورد.

انتهای پیام