• شنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404071911959
  • خبرنگار : 50229

هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی انجام می‌شود

از سرگیری خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناختی در دانشگاه شهید چمران اهواز

از سرگیری خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناختی در دانشگاه شهید چمران اهواز

ایسنا/خوزستان معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به از سرگیری خدمات مشاوره‌ای هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی، بر لزوم دسترسی آسان دانشجویان به فضاهای فرهنگی و ورزشی دانشگاه تاکید کرد.

بابک محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: دانشگاه در حوزه بهداشت و درمان، دارای مرکز درمانی درون دانشگاهی فعال است که خدمات این مرکز با تعرفه دانشجویی ارائه می‌شود. در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه شهید چمران اهواز، پزشک، پرستار و دندانپزشک حضور دارد.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به تلاش برای گسترش فعالیت درمانگاه دانشگاه، عنوان کرد: پیگیری لازم برای تبدیل درمانگاه دانشگاه به کلینیک پزشکی در حال انجام است که نیاز به دریافت تائیدیه از وزارت بهداشت دارد.

وی ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانشجویان را از دیگر ظرفیت‌های این معاونت برشمرد و افزود: هرساله با آغاز سال تحصیلی جدید، پایش سلامت روانی دانشجویان از سوی مرکز «مشاوره و سلامت روان» انجام می‌شود و وضعیت سلامت روان دانشجویان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اهمیت توجه به مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه، بیان کرد: در گذشته از ظرفیت اعضای هیات علمی گروه مشاوره و روان‌شناسی در این مرکز استفاده می‌شد و امیدواریم با آغاز سال تحصیلی جدید بتوانیم از این ظرفیت در مرکز مشاوره دانشگاه، بهره‌مند شویم.

محمدیان بر ضرورت برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانشجو تاکید کرد و گفت: در کنار درس و پژوهش، نیاز است اوقات فراغت دانشجو با فعالیت‌های مفیدی از جمله ورزش، فعالیت‌های فرهنگی، هنری و... پر شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسه معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور، عنوان کرد: در این نشست، مدیرکل امور تربیت بدنی وزارت علوم بر تغییر رویکرد وزارت تأکید کرد و مقرر شد المپیادهای ورزشی درون دانشگاهی با حضور اکثر دانشجویان برگزار شود.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: از سوی دیگر، تقویم دانشگاهی نیز برای رشته‌های مختلف ورزشی تدوین خواهد شد و نفرات برتر المپیادهای ورزشی درون دانشگاهی و منطقه‌ای، به المپیاد کشوری و در نهایت المپیک معرفی خواهند شد.

محمدیان، یادآور شد: برای تحقق این برنامه، باید دسترسی دانشجویان به فضاهای ورزشی آسان شود. در این راستا، پیگیر راه‌اندازی استخر روباز و تأسیس حداقل ۳۰۰ متر مربع سالن تیراندازی با تپانچه، ویژه دانشجویان هستیم.

وی با اشاره به آماده‌سازی و بهسازی سراهای دانشجویی هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، بیان کرد: روند بازسازی و بهسازی سراهای دانشجویی برای آغاز سال تحصیلی جدید، انجام شده است.

محمدیان درباره احداث سرای دانشجویی متأهلی نیز گفت: با توجه به اهمیت توجه به جوانسازی جمعیت و ازدواج‌های دانشجویی، احداث سرای دانشجویی ویژه دانشجویان متاهل در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به ظرفیت سراهای دانشجویی دانشگاه گفت: ظرفیت سراهای دانشجویی دانشگاه، حدود شش هزار دانشجو است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha