• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404072113526
  • خبرنگار : 90089

جایگاه زنان در پرتو اندیشه‌های امام خمینی

حقیقت: امام خمینی با حق رای زنان مخالف نبود

حقیقت: امام خمینی با حق رای زنان مخالف نبود

عضو هیئت علمی پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی گفت: امام درباره حق رای زنان در سال ۱۳۴۱ مخالف نبودند، بلکه با آثار و نگاهی که حکومت طاغوت درباره زنان داشت، مخالف بودند که دیدیم با تغییر حکومت و از بین رفتن این دیدگاه، زنان جایگاه بالایی در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی ایران پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، سید صادق حقیقت در دومین پیش نشست اول نمایش بین‌المللی تحول در نقش جایگاه زنان، گفت: آیت الله سید حسن مدرس با رای دادن زنان مخالف بود، اما جالب است بدانید که زنان فرانسوی نیز ۷ سال بعد از درگذشت آیت الله مدرس حق رای پیدا کردند. زنان سوئیس هم  ۸ سال قبل از انقلاب اسلامی حق رای پیدا کردند. در حقیقت نگاه غرب زن و نظرات او نیز موضوع جدیدی است.


وی ادامه داد: امام خمینی درباره حق رای زنان در سال ۱۳۴۱ مخالف نبودند، بلکه با آثار و نگاهی که حکومت طاغوت درباره زنان داشت، مخالف بودند که دیدیم  با تغییر حکومت و از بین رفتن این دیدگاه، زنان جایگاه بالایی در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی ایران پیدا کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha