• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404072918565
  • خبرنگار : 50026

یک سرمایه‌گذار افغان: 

نیازمند ورود متخصصان جهاددانشگاهی به حوزه‌های تجارتی افغانستان هستیم

نیازمند ورود متخصصان جهاددانشگاهی به حوزه‌های تجارتی افغانستان هستیم

ایسنا/خراسان جنوبی عضو هیأت رئیسه اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ننگر هار گفت: تقاضای ورود متخصصان جهاددانشگاهی به این حوزه‌ها به ویژه بخش معدن را داریم چراکه متخصصان این سازمان بر روی حوزه معدن و استخراج مواد معدنی بسیار موفق عمل کرده‌اند.

مخلص احمد، در غرفه جهاددانشگاهی در نمایشگاه ایران-افغانستان در گفت‌وگو با ایسنا از نتایج سفرش به خراسان جنوبی گفت و اظهار کرد: در این سفر و طی نشستی با دانشمندان و متخصصان بخش‌های مختلف جهاددانشگاهی استان به بررسی فعالیت‌های مشترک پرداختیم.

وی با بیان اینکه نیاز داریم در فناوری‌های جدید و تحقیقات بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعت و معدن از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی بهره ببریم، تصریح کرد: تقاضای ورود متخصصان جهاددانشگاهی به این حوزه‌ها به ویژه بخش معدن را داریم چراکه متخصصان این سازمان بر روی حوزه معدن و استخراج مواد معدنی بسیار موفق عمل کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در حوزه تحقیقات نیازمند کمک جهاددانشگاهی خراسان جنوبی هستیم، افزود: تقاضای سفر متخصصان جهاددانشگاهی را به افغانستان داریم چراکه افزایش مراودات باعث بهبود تجارت، رشد اقتصاد و بهبود زندگی خواهد بود. 

عضو هیأت رئیسه اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ننگر هار با بیان اینکه فرصت‌های خوبی وجود دارد، تصریح کرد: نیازمند این هستیم که از همه امکاناتی که در جهاددانشگاهی وجود دارد، بهره ببریم. 

مخلص احمد، با بیان اینکه جوانان افغانستانی به تجارب جهاددانشگاهی برای کار و قعالیت نیاز دارند، افزود: امیداریم این تبادل اطلاعات باعث رشد اقتصاد در بخش‌های مختلف شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم این سفرها و مراودات افزایش یاید و زمینه خواهرخواندگی شهرهای بیرجند و افغانستان فراهم شود، تصریح کرد: این افزایش مراودات افزایش مبادلات و تبادلات تجاری را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha