• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404080603438
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خبر داد

رشد چشمگیر سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی سیب‌زمینی

رشد چشمگیر سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی سیب‌زمینی

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در راستای تحقق اهداف کلان از جمله کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، افزایش صادرات، تأمین امنیت غذایی و ایجاد اشتغال، اقدامات گسترده‌ای در بخش فرآوری و نگهداری سیب‌زمینی به مرحله اجرا درآمده است.

علی حسین احدی عالی ۶ آبان در جمع تعدادی از خبرنگاران گفت: برای واحدهای صنعتی فعال در حوزه سیب‌زمینی، مجوزهای بهره‌برداری یا تأسیس صادر شده که ظرفیت قابل توجهی را به زنجیره ارزش این محصول استراتژیک افزوده است.

افزایش ظرفیت فرآوری و ایجاد ارزش افزوده

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در بخش پروانه‌های بهره‌برداری، برای ۴ واحد فرآوری سیب‌زمینی(شامل تولید محصولاتی نظیر چیپس، پوره، اسنک و نیمه‌آماده) مجوز صادر شده که قادر به جذب سالانه ۱۴۰ هزار تن ماده خام هستند.

وی افزود: همچنین در بخش جوازهای تأسیس، ۱۳ واحد جدید فرآوری با ظرفیت تولید ۳۴۰ هزار تن محصول نهایی، مجوزگیری کرده‌اند. این امر گامی بزرگ در جهت ایجاد ارزش افزوده و توسعه صنایع کشاورزی ارزیابی می‌شود.

تقویت زیرساخت‌های انبارداری و کاهش ضایعات

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در حوزه انبارداری نیز ۵۷ واحد سردخانه بالای صفر و انبار سرد با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن و ۶ واحد سردخانه زیر صفر با ظرفیت ۱۱ هزار تن، پروانه بهره‌برداری دریافت کرده‌اند.

احدی عالی ادامه داد: علاوه بر این، ۷۸ واحد سردخانه بالای صفر با ظرفیت ۳۱۷ هزار تن و ۸ واحد سردخانه زیر صفر با ظرفیت ۴۵ هزار تن، جواز تأسیس گرفته‌اند. این اقدام، نقش کلیدی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و تنظیم بازار در فصول مختلف سال خواهد داشت.

توسعه سورتینگ و درجه‌بندی برای جهش صادراتی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: به منظور ارتقای کیفیت و بسته‌بندی محصولات صادراتی، برای ۲۷ واحد سورتینگ و درجه‌بندی با ظرفیت ۱۶۲ هزار تن، پروانه بهره‌برداری و برای ۳۸ واحد جدید با ظرفیت ۱۹۰ هزار تن، جواز تأسیس صادر شده است. این امر زمینه را برای حضور قدرتمندتر محصولات کشاورزی را در بازارهای جهانی فراهم می‌کند و عزم جدی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی برای تکمیل و تقویت زنجیره ارزش این محصول مهم کشاورزی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha