• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404080703994
  • خبرنگار : 50463

قائم مقام سازمان غذا و دارو در یزد مطرح کرد

انقلاب آرام در سازمان غذا و دارو/ حمایت از دانش‌بنیان‌ها و تضمین بازار شیرخشک

انقلاب آرام در سازمان غذا و دارو/ حمایت از دانش‌بنیان‌ها و تضمین بازار شیرخشک

ایسنا/یزد قائم‌ مقام سازمان غذا و دارو از اجرای مجموعه‌ای از سیاست‌های تحول‌گرا در این سازمان خبر داد و گفت: تسهیل صدور مجوزها، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد ذخیره استراتژیک شیرخشک، نقشه جدید سازمان برای جهش تولید و پایداری بازار سلامت است.

دکتر فرهاد حبیبی در دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک در یزد که از صبح امروز چهارشنبه هفتم مهر در استان یزد آغاز شد، گفت:‌ در سال گذشته، فرآیندهای اداری و مجوزدهی با اجرای بخشنامه «جهش تولید با مشارکت مردم» و تسهیل صدور و تمدید مجوز فعالیت واحدهای تولیدی و وارداتی در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، به شکل چشمگیری ساده‌سازی شد.

وی افزود: این اقدام ضمن کاهش بوروکراسی، انگیزه سرمایه‌گذاران را افزایش داد و سرعت عرضه محصولات جدید به بازار را بالا برد. همچنین با تشکیل «کمیته سیاست‌گذاری و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان»، گام مؤثری در جهت حمایت از نوآوری و تولید محصولات فناورانه برداشته شد.

اصلاح نظام تخصیص ارز و حمایت هدفمند از تولیدکنندگان

قائم‌مقام سازمان غذا و دارو با اشاره به چالش‌های دیرینه در حوزه تأمین منابع مالی و تخصیص ارز، اظهار کرد: در سال گذشته، فرآیند تخصیص ارز اصلاح شد و بخشنامه «مشوق‌ها برای محصولات دارای مواد اولیه با IRC معتبر» به اجرا درآمد تا تولیدکنندگان به استفاده از مواد اولیه استاندارد و تأییدشده ترغیب شوند.

به گفته وی، طرح «فراخوان تأمین شیرخشک‌های رژیمی و غذای ویژه یارانه‌ای» نیز با هدف حمایت از تولید داخلی و اقشار آسیب‌پذیر جامعه با موفقیت اجرا شد.

افزایش شفافیت با سامانه TTAC و نظارت بر تولید

دکتر حبیبی با تأکید بر تحولات ایجادشده در حوزه نظارت و کنترل کیفیت گفت: ثبت ورود و خروج کالا در سامانه TTAC موجب شفافیت کامل زنجیره تولید و توزیع شد. همچنین نمونه‌برداری از محصولات مورد شکایت و انجام بازرسی‌های دوره‌ای GMP از واحدهای تولیدی، نقش مؤثری در تضمین ایمنی و استانداردسازی محصولات داشته است.

تأمین پایدار شیرخشک و مدیریت بحران بازار

قائم‌مقام سازمان غذا و دارو درباره سیاست‌های این سازمان برای تأمین پایدار بازار شیرخشک و غذاهای ویژه در سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: ایجاد ذخیره استراتژیک شیرخشک رگولار کوپنی، اصلاح فرآیند رسیدگی به کمبودهای بحرانی با بهره‌گیری از داده‌های سامانه TTAC و اجرای نظام توزیع عادلانه، از جمله تدابیری بود که مانع از نوسانات بازار و ضایعات شد.

حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات سلامت‌محور

وی با اشاره به برگزاری فراخوان ملی «انتقال تکنولوژی و احداث کارخانه‌های جدید در حوزه فرآورده‌های طبیعی و سلامت‌محور» گفت: این طرح در راستای حمایت از تولید داخل و توسعه صادرات تدوین شد.

همچنین صدور مجوز صادرات تجمیعی برای شرکت‌های بازرگانی و اعطای گواهی حلال به فرآورده‌های سلامت‌محور، گامی مؤثر برای حضور محصولات ایرانی در بازارهای بین‌المللی بود.

به گزارش ایسنا دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک از صبح امروز چهارشنبه ۷ آبان، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد آغاز به کار کرد.

این همایش دو روزه با هدف مرور دستاوردها، تبادل تجربیات، هم‌افزایی در اجرای برنامه‌های نظارتی و ارتقای کیفیت خدمات در حوزه فرآورده‌های طبیعی و سلامت‌محور برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha