• پنجشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404080804749
  • خبرنگار : 50026

سومین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات یادمان پرفسور معتمدنژاد در بیرجند برگزار شد

سومین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات یادمان پرفسور معتمدنژاد در بیرجند برگزار شد

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: این جشنواره فرصتی برای تعامل سازنده رسانه‌ها و ارتقای سواد رسانه‌ای در استان‌های شرقی کشور است.

محمود رمضانی، امروز پنجشنبه ۸ آبان در آیین اختتامیه سومین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات شرق کشور ضمن گرامیداشت یاد شهدا و استاد فقید پرفسور معتمدنژاد اظهار داشت: هدف اصلی این جشنواره ایجاد هم‌افزایی، تعامل سازنده و نقد مؤثر در میان اصحاب رسانه استان‌های شرقی کشور است تا در مسیر رشد و توسعه رسانه‌ها گام برداریم.

وی افزود: آغاز فعالیت این جشنواره از فروردین‌ماه امسال با رونمایی پوستر رسمی و ارسال فراخوان به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه‌های مطبوعات و رسانه‌های استان‌های شرق کشور همراه بود که با استقبال قابل توجه اهالی رسانه مواجه شد.

رمضانی گفت: در مجموع ۴۴۷ اثر از اصحاب رسانه استان‌های مختلف به دبیرخانه جشنواره واصل شد که پس از داوری مقدماتی و تکمیلی، آثار برگزیده انتخاب شدند و امروز در مراسم اختتامیه از آن‌ها تجلیل می‌شود.

وی با اشاره به بخش‌های مختلف جشنواره خاطرنشان کرد: این دوره از جشنواره در دو بخش اصلی و ویژه برگزار شد که بخش ویژه به یاد استاد فقید، پرفسور معتمدنژاد نام‌گذاری شده است و در بخش اصلی نیز موضوعات گوناگون رسانه‌ای و اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با قدردانی از حضور اساتید و داوران برجسته کشوری در این رویداد،ضمن تشکر از خانواده پرفسور معتمدنژاد که در مراسم حضور یافتند، گفت: برادر گرامی پرفسور نیز ضمن تماس تلفنی، از عدم حضور خود عذرخواهی کرده و سلامشان را به اصحاب رسانه رساندند.

رمضانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمایت‌های مسئولان استان از جامعه رسانه‌ای گفت: استاندار خراسان جنوبی از جمله مدیرانی است که همواره حامی حوزه فرهنگ و رسانه بوده و حتی در ارزیابی مدیران دستگاه‌های اجرایی، میزان رضایت رسانه‌ها را به‌عنوان یکی از شاخص‌های اصلی عملکرد آنان در نظر گرفته است.

وی افزود: بر اساس دستور استاندار، هیچ مدیر دستگاه اجرایی حق ندارد از رسانه‌ها شکایت کند؛ بلکه باید با گفت‌وگو و تعامل سازنده مشکلات را حل کنند. این حمایت ارزشمند جای قدردانی دارد.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره‌های مطبوعاتی نه‌تنها فرصتی برای رقابت حرفه‌ای هستند بلکه بستری برای رشد اخلاق رسانه‌ای، تقویت نقد سازنده و توسعه سواد رسانه‌ای محسوب می‌شوند. امیدواریم این‌گونه رویدادها به ارتقای جایگاه رسانه‌های شرق کشور منجر شود.

در پایان این مراسم از برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha