• پنجشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404080804768
  • خبرنگار : 50214

رییس سازمان غذا و دارو خبر داد

پالایش مستمر سازمان غذا و دارو در حوزه طب سنتی/ بهبود کیفیت و افزایش تولید شیر خشک در کشور

پالایش مستمر سازمان غذا و دارو در حوزه طب سنتی/ بهبود کیفیت و افزایش تولید شیر خشک در کشور

ایسنا/یزد رییس سازمان غذا و دارو گفت: حوزه مکمل و شیر خشک از حوزه های مهم در این سازمان است و طی دو سال اخیر، پیشرفت زیادی را در این حوزه شاهد بوده‌ایم.

دکتر مهدی پیرصالحی در دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک که به میزبانی یزد برگزار شد، افزود: امروز، تولید مکمل‌ها، کارخانجات تولید مکمل. ها و تولید داروهای گیاهی رشد زیادی داشته و این امر مراقبت و نظارت بیشتری را می طلبد.

وی اظهار کرد: طبق اسناد بالادستی باید در حوزه طب سنتی و داروهای گیاهی، هم به توسعه مطلوب برسیم و هم از تخلف در این حوزه جلوگیری کنیم، لذا دفاع و پالایش در حوزه طب سنتی از وظایف ذاتی حوزه طب سنتی و مکمل است.

پیرصالحی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر، با توجه به تغییرات فرهنگی، مصرف شیر خشک افزایش یافته و همزمان افزایش تولید این محصول و ارتقای کیفیت آن را در دستور کار قرار دادیم.

رییس سازمان غذا و دارو در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات و کمبودها  در حوزه دارو و مکمل، خاطرنشان کرد: علیرغم همکاری بانک مرکزی و دستگاههای مربوطه در تامین ارز دارو، به دلیل تحریم ها، امکان انتقال ارز میسر نشده و با رایزنی های بسیار، بخشی از ارز اختصاص یافته، در ماه جاری جهت تهیه مواد اولیه و دارو انتقال می‌یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد در روز پنجشنبه هشتم آبان، پیرصالحی افزود: باید تمام تلاشمان را در جهت کمک به شرکت های تولیدی و وارد کننده شیرخشک، انجام دهیم تا مشکلات مردم را در دسترسی به دارو و شیر خشک به حداقل برسانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha