• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404081005794
  • خبرنگار : 50181

استاندار کرمانشاه: «پدافند غیرعامل» نوعی دفاع پنهان است

استاندار کرمانشاه: «پدافند غیرعامل» نوعی دفاع پنهان است

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه از پدافند غیرعامل به عنوان یک دفاع پنهان یاد کرد و گفت: پدافندغیرعامل دشمن را سردرگم کرده و هزینه هر اقدامی از سوی دشمن را افزایش می‌دهد.

منوچهر حبیبی، روز شنبه ۱۰ آبان، در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان کرمانشاه که با حضور معاون استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، با اشاره به شرایط حساس کنونی و اینکه عرصه جنگ سایبری، اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی  و ... معادلات دنیا را تغییر داده و پیچیده کرده است، گفت: در این شرایط نیاز داریم طرحی نو دراندازیم.

وی پدافند غیرعامل را نسخه جدیدی برای مقابله با تهدیدات دنیای امروز برشمرد و افزود: اگرچه از گذشته نیز می‌دانستیم پدافند غیرعامل یک ضرورت است، اما شرایط پس از جنگ ۱۲ روزه اهمیت پدافند غیرعامل را جدی‌ و حساس‌تر کرده است.

رئیس شورای پدافند غیرعامل استان کرمانشاه از پدافند غیرعامل به عنوان یک دفاع پنهان یاد کرد که برای مقابله با برنامه‌ریزی‌های دشمن ضروری است و ادامه داد: پدافند غیرعامل دشمن را گیج و منگ می‌کند و هزینه‌های دشمن برای انجام هر کاری را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر رعایت الزامات پدافند غیرعامل آرامش و اطمینان را در دل مردم و جامعه ایجاد می‌کند.

حبیبی با اشاره به نقش پدافند غیرعامل در افزایش تاب‌آوری جامعه و ارتقاء قدرت دفاعی، خاطرنشان کرد: به جهت آن که دشمن نمی‌خواهد پیشرفت ما را ببیند، همواره در حال تهدید توسط دشمن هستیم و دراین شرایط راهی جز حرکت به سمت پدافند غیرعامل نداریم.

وی با بیان اینکه استان‌های مرزی مانند کرمانشاه به دلیل شرایط استراتژیک و ژئوپلیتیک‌شان بیشتر در معرض تهدید دشمن هستند و جنگ ۱۲ روزه نیز این موضوع را نشان داد، اظهار کرد: اگر در استان‌های مرزی آسیبی به زیرساخت‌ها وارد شود، دامنه اثر آن گسترده خواهد بود و در چنین شرایطی نیاز داریم پدافند غیرعامل را در استان‌های مرزی مانند کرمانشاه با نگاه ویژه‌تری ببینیم.

استاندار کرمانشاه بر لزوم هدفمند بودن پدافند غیرعامل و داشتن برنامه و طرح برای اجرای آن تاکید کرد و افزود: در حوزه پدافند غیرعامل چند موضوع تامین انرژی، دارو و درمان و خدمات بی‌وقفه به مردم بسیار مهم است و هر اتفاقی که بیفتد نباید اجازه دهیم تامین آب و نان مردم دچار اختلال شود.

حبیبی افزود: یکی دیگر از مواردی که باید در زمینه پدافند غیرعامل به آن توجه شود پایداری ارتباطات است، زیرا قطع ارتباط می‌توانند روند بسیاری از کارها را مختل کند.

وی با بیان اینکه امروزه بسیاری از امور در بستر سامانه‌ها انجام می‌شود و برای هر چیزی حتی توزیع آرد و دارو نیز سامانه داریم، گفت: یکی از بخش‌های مهم پدافند غیرعامل این است که جایگزینی برای سیستم‌های سامانه‌ای در شرایط حساس داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، رئیس شورای پدافند غیرعامل استان کرمانشاه بر لزوم توجه به زیرساخت‌های مهم و حساس نیز به عنوان یک بخش مهم دیگر پدافند غیرعامل تاکید کرد و افزود: نیروگاه‌ها، مخازن ذخیره آب، نانوایی‌ها و ... بخش‌های مهمی هستند که باید به صورت مستمر بلحاظ پدافندی رصد شوند. غفلت از این حوزه‌ها می‌تواند فرصتی را برای سوءاستفاده دشمن فراهم کند.

خواسته دیگر حبیبی از دستگاه‌ها لزوم فعالسازی کارگروه‌های پدافند غیرعامل و ارتباط مستمر و مرتب با مدیریت پدافند غیرعامل استان بود و یادآور شد: اگرچه گزارش‌ کمیته‌های پدافند غیرعامل استان امیدوارکننده و بیانگر اقدامات خوب انجام شده است، اما به دلیل شرایط خاص استان کرمانشاه باید حوزه پدافند غیرعامل توسط همه دستگاه‌ها ویژه دیده شود و اشراف کاملی بر همه جوانب کار صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha