• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404081408426
  • خبرنگار : 71402

پاپ از آمریکا و ونزوئلا خواست به دنبال گفت‌وگو باشند

پاپ از آمریکا و ونزوئلا خواست به دنبال گفت‌وگو باشند

پاپ لئو چهاردهم نگرانی خود را از افزایش تنش‌ها بین ونزوئلا و آمریکا ابراز کرد و گفت که خشونت نتایج مثبتی به همراه نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، در حالی که قدرت‌نمایی آمریکا در کارائیب و به‌ویژه آب‌های نزدیک ونزوئلا شدت گرفته است، پاپ لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان روز سه‌شنبه در حومه رم به خبرنگاران گفت: «من معتقدم خشونت هرگز پیروزی به همراه ندارد.»

به گزارش واتیکان نیوز، پاپ تاکید کرد: «نکته کلیدی، جستجوی گفت‌وگو و یافتن راه‌های عادلانه برای حل مشکلاتی است که ممکن است در کشورها وجود داشته باشد.»

روزنامه نیویورک‌تایمز روز سه‌شنبه گزارش داد که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی گزینه‌های مختلفی برای اقدام نظامی در ونزوئلا است، از جمله حمله به نیروهایی که از نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا محافظت می‌کنند و تصرف میادین نفتی.

با این حال، روز یکشنبه ترامپ مدعی شد که با وجود رفتار «بسیار بد» ونزوئلا با آمریکا در مورد مواد مخدر و سایر مسائل، او وقوع جنگی بین دو کشور را پیش‌بینی نمی‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha