• شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404082415291
  • خبرنگار : 50194

اعتراض نماینده مازندران به شیوه انتقال زباله در شهرها

اعتراض نماینده مازندران به شیوه انتقال زباله در شهرها

ایسنا/مازندران نماینده مردم شهرستان‌های نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با ابراز اعتراض شدید نسبت به مدیریت پسماند، گفت: درست است که مشکل بعضی از شهرها حل شده، اما به چه صورت؟ زباله شهر دیگر را به شهر دیگر منتقل کردند که این صحیح نیست. من فقط حرف مردم را می‌زنم و باید پاسخگو باشند. هفته گذشته به وزیر کشور درباره این موضوع ابراز نارضایتی کردم و خواستم تا با یک جلسه تعیین تکلیف کنیم.

عبدالوحید فیاضی شنه ۲۴ آبان در جلسه شورای اداری شهرستان نور با اشاره به نقش بی‌بدیل روحیه بسیجی در موفقیت‌های دهه اول انقلاب، اظهار کرد: بنیاد انقلاب اسلامی بر اساس تفکر بسیج بود که امام خمینی(ره) آن را پدید آورد. توفیق ما در دهه اول در سازندگی به دلیل برخورداری از روحیه بسیجی بود.

کار در شرایط فعلی بسیار سخت است

فیاضی با اشاره به سختی‌های کار در شرایط حاضر، گفت: در طول بیش از چهار دهه، کار کردن شرایط متفاوتی داشت و الان که خدمتگزار مردمیم، شرایط کار بسیار سخت است؛ چراکه در مقطع حساسی قرار داریم. جمهوری اسلامی هیچ وقت با چنین بادی نمی‌لرزد، اما باید کاری کنیم که جمهوری اسلامی را به صورت کیفی بتوانیم اداره کنیم.

این نماینده مجلس با بیان اینکه رفتار ما باید اسلامی باشد، افزود: من بعنوان قانون‌گذار باید قوانینی وضع کنم که اسلامی باشد، چرا که مکتب ما، مکتب اسلام است، اما در واقعیت در طول این بیش از چهل سال، رفتار ما تغییر کرد.

وی بر لزوم هدایت مردم به سمت آرامش و رضایتمندی تأکید و اظهار کرد: حرکت ما باید انقلابی باشد، هر چند قطعاً نمی‌توانیم تمام مطالبات مردم را پاسخ دهیم.

فیاضی شهرستان نور را دارای قدمت طولانی دانست و گفت: وظیفه داریم موانع را خوب شناسایی کنیم و با همفکری بیشتر برایش راه چاره کنیم.

وی از فرماندار نور خواست حتماً در ماه جلسه شورای اداری برگزار شود و مدیران در خصوص موضوعاتی چون پسماند، مسکن ملی، راه و شهرسازی و غیره ارائه گزارش دهند.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: من بعنوان نماینده که قدرت دارم، می‌توانم با موضوعاتی که شما ارائه می‌دهید، از حق شما دفاع کنم.

بی‌عدالتی در توزیع منابع و سازمان همیاری‌ها

وی با اشاره به موضوع سازمان همیاری‌ها که در مجلس مطرح کرده بود، آن را مربوط به کل کشور دانست، با ذکرمثال گفت: شهرداری رویان تقاضای طرح توسعه‌اش قبول نمی‌شود و تقاضای بلندمرتبه‌سازی هم که دارد قبول نمی‌کنند و بعد دو کیلومتر آن طرف‌تر، خارج از حریم، برای ۳۹ طبقه مجوز می‌دهند. این پولش کجا می‌رود؟ آیا یک هزار تومان به مردم شهر من می‌رسد؟ نه! این پول‌ها به ناکجاآباد می‌رود و بنابراین ما باید از شهرداری‌های شهرستان دفاع کنیم و جلوی این پول‌ها را بگیریم.

اعتراض نماینده مجلس به شیوه انتقال زباله در شهرهای مازندران

فیاضی با بیان اینکه عدالت در توزیع منابع، خصوصاً در غرب مازندران صورت نمی‌گیرد، افزود: همین هفته به وزیر بهداشت هم گفتم شما فقط به یک قسمت سه بیمارستان را سهمیه دادید، اما به بیمارستان نور، نوشهر، محمودآباد سهمیه ندادید و ما اینجا کلی نیروی بازنشسته داریم.

وی از مدیران شهرستان خواست خودشان را با دیگر شهرستان‌ها مقایسه کنند و آمار آن را به او بدهند و گفت: اگر قرار است بر اساس نسبت جمعیتی در شهرستان‌ها، نیروی انسانی، منابع، دارو و غیره توزیع شود، به من اطلاع دهند تا من بعنوان نماینده بتوانم از حق مردم دفاع کنم.

این نماینده مجلس آثار بی‌عدالتی در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست را یادآور شد و گفت: نیروی انسانی نداریم، جنگل خالی از امکانات و نگهبان است و باید ببینیم سهم ما چقدر است.

فیاضی به معدن فعال در جاده آب پری اشاره و تصریح کرد: معدن‌ داری که در جاده آب پری در حال کار است، بیش از صدها هکتار مجوز گرفته. این آدم به کجا وصل است؟ چرا با گردن‌کلفتی با مردم حرف می‌زند؟ مگر ما قانون نداریم.

وی از فرمانده نیروی انتظامی خواست در این موضوعات با فرماندار هماهنگ باشند و خطاب به فرماندار گفت: آقای فرماندار قاطع باشید؛ ما که قرار نیست مصلحت یک گروه و جریان و یک فرد را ببینیم، این یک موضوع و مصلحت ملی است.

هشدار درباره آلودگی زیست‌محیطی و نیروگاه نوشهر

فیاضی از آلودگی محیط زیست در شهرستان خبر داد و گفت: متأسفانه عدد آلودگی به ۱۵۰ رسیده و نیروگاهی که در نوشهر مازوت می‌سوزاند، یک مشکل شده است. ما در این شهرستان آلودگی نداشتیم و این اتفاق افتاده.

وی هشدار داد و از رئیس محیط زیست خواست حساس باشند و پیگیری کنند و افزود: قطعاً خانم انصاری، رئیس سازمان محیط زیست باید واکنش نشان دهد و استاندار مازندران هم باید در این زمینه حساس باشند.

اعتراض نماینده مجلس به شیوه انتقال زباله در شهرهای مازندران

نماینده نور و محمودآباد در پایان به موضوع راه‌ها اشاره کرد و گفت: با حضور مدیرکل جدید راه و شهرسازی مازندران، محور نور - چمستان - آمل دوباره به حرکت درآمده و مقرر شده هفته آینده آخرین مناقصه برگزار و پیمانکار مشخص شود که نیاز به پیگیری مدیران مربوطه دارد.

فیاضی در خصوص کمربندی رویان نیز اظهار کرد: بعد از بازدید مدیر جدید شرکت ساخت مازندران به این نتیجه رسیده که پیمانکار آن باید عوض شود تا گره کار باز شود.

وی از ادامه روکش آسفالت از زرین‌کمر تا پایین‌دست خبر داد و از مدیران ادارات خواست با توجه به محرومیت منطقه بلده، نسبت به این منطقه بیشتر تلاش کنند.

برخورد قاطع با ساخت‌وساز غیرمجاز

 تورج آتش‌فراز، فرماندار شهرستان نور نیز در این جلسه با اشاره به موضوع معدن بلده تصریح کرد: یک سری از کارها از سالیان قبل مانده بود و اتفاقی در معدن بلده افتاده است. من به عنوان یک دستگاه حاکمیتی، پیگیری را حتماً انجام خواهم داد.

آتش‌فراز از مدیران کل منابع طبیعی، آب منطقه‌ای، صنعت، معدن و تجارت و محیط زیست خواست تا پای کار بیایند و افزود: باید با همفکری یکدیگر این مشکل بزرگ را حل کنیم.

تأکید بر آمادگی برای فصل سیلاب

فرماندار نور با اشاره به نزدیک شدن به فصل خاصی از سال، گفت: کم‌کم به فصلی نزدیک می‌شویم که نگاه بیشتر من به بخشداران و دستگاه‌های خدمات‌رسان خواهد بود. در بعضی از نقاط شهرستان همیشه شاهد سیلاب هستیم؛ لازم است لایروبی رودخانه‌ها و هرس درختان و دیگر موضوعات مرتبط از قبل انجام شود تا مردم دچار چالش نشوند.

برخورد با ساخت‌وساز غیرمجاز و لزوم همکاری دستگاه‌ها

وی ساخت‌وساز غیرمجاز در شهرستان را بسیار زیاد خواند و تأکید کرد: اداره جهاد کشاورزی باید محکم بایستد و جلوی آن را بگیرد. همچنین سایر دستگاه‌هایی چون آب، برق و گاز نیز باید همکاری لازم را داشته باشند.

آتش‌فراز با اشاره به وجود طرح‌های عمرانی و اقتصادی بسیار خوب در شهرستان، خاطرنشان کرد: این طرح‌ها نیازمند پیگیری جدی مدیران دستگاه‌های اجرایی است. الان زمان آزمون و خطا نیست و مردم از ما نتیجه می‌خواهند.

فرماندار نور بر رفتار مناسب با ارباب رجوع تأکید و اظهار کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به ارباب رجوع اهتمام ویژه داشته باشند و دیدن برخی از رفتارهای زننده از مدیران شایسته نیست. با مردم خوب رفتار کنید؛ هرچند مشکلاتی در کشور وجود دارد، اما ما باید با سعه‌صدر پاسخگوی مردم باشیم.

وی بروکراسی اداری را یکی دیگر از نکات مهم عنوان کرد و گفت: مدیران و دستگاه‌های خدمات رسان باید به این موضوع دقت نظر کنند و اگر موضوعی از نظر قانونی قابل اجرا نیست، محترمانه به مردم اطلاع دهند و آنان را چندین بار به اداره نکشانند.

آتش‌فراز گفت: بین دستگاه‌های اجرایی در شهرستان هم‌افزایی وجود ندارد و هر دستگاه کار را به گردن دستگاه دیگر می‌اندازد.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات پیش‌رو، از همه خواست تا همکاری لازم را برای حضور پررنگ مردم داشته باشند و گفت: همه دست به دست هم دهیم تا مردم با مشارکت حداکثری در انتخابات شرکت کنند.

اعتراض نماینده مجلس به شیوه انتقال زباله در شهرهای مازندران

حجت‌الاسلام سیدمحمود موسوی، امام جمعه چمستان نیز در این جلسه در سخنانی با اشاره به جایگاه اهل بیت (ع)، اظهار کرد: بهترین حسنه و نیکی، مودت و دوستی است و اگر این مودت محقق شود، ما این خاندان را بهتر خواهیم شناخت.

وی با تأکید بر لزوم انجام درست وظایف، گفت: باید کارهای خود را در مسیر خدمت قدم برداریم. بسیاری از مجاهدین به جایگاه‌های بالایی رسیدند و فتوحات زیادی داشتند، اما چون پیوند با امت را نداشتند، نتوانستند موفق باشند.

امام جمعه چمستان همه اقشار را سربازان نظام جمهوری اسلامی خواند و افزود: در هر کاری که هستیم باید دقت کنیم که آن کار، یک امانت است و ما همه سرباز این نظامیم.

هشدار نسبت به کنکاش در زندگی دیگران

موسوی در ادامه با بیان اینکه بهتر است هر کسی به فکر پیشرفت خود باشد، گفت: برخی افراد به جای تلاش برای پیشرفت، دنبال سرک کشیدن در زندگی دیگران و پیدا کردن نقطه‌ضعفند تا به جایگاهی برسند؛ این رفتار، زیبنده جامعه اسلامی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha