• پنجشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد مطلب: 1404091308366

استاندار: خراسان رضوی می‌تواند نقش مهمی در گفت‌وگوهای آسیایی ایفا کند

استاندار: خراسان رضوی می‌تواند نقش مهمی در گفت‌وگوهای آسیایی ایفا کند

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: این سرزمین در طول تاریخ محور گفت‌وگو، فرهنگ و تمدن بوده و امروز می‌تواند نقش مهمی در گفت‌وگوهای آسیایی و همکاری منطقه ایفا کند.

غلامحسین مظفری امروز ۱۳ آذرماه، در نشست کمیته دائمی سیاسی مجمع مجالس آسیایی که در هتل هما مشهد برگزار شد، اظهار ‌کرد: خراسان رضوی قلب فرهنگی و معنوی ایران است، وجود بارگاه حضرت رضا (ع) در این استان، خراسان رضوی را به بزرگ‌ترین مرکز زیارت در جهان اسلام تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: این سرزمین در طول تاریخ محور گفت‌وگو، فرهنگ و تمدن بوده و امروز می‌تواند نقش مهمی در گفت‌وگوهای آسیایی و همکاری منطقه‌ای ایفا کند. از نظر اقتصادی خراسان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی، کشاورزی، تجاری و معدنی ایران است. مرز فعال با ترکمنستان و افغانستان جایگاه استان را در ترانزیت، تجارت و پیوند آسیا مرکزی برجسته کرده است.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه این استان در مسیر کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب قرار دارد، بیان کرد: استان ما به عنوان دروازه ورود ایران به آسیای میانه، نقشی کلیدی در اتصال اقتصادهای منطقه‌ای و تسهیل ریلی و جاده‌ای دارد و این جایگاه راهبردی اهمیت خراسان رضوی را در همکاری ترانزیتی و تجاری آسیا بیش از پیش نمایان می‌کند.

مظفری ادامه داد: در کنار این ظرفیت‌ها، استان از امنیت پایدار و زیرساخت مناسب حمل و نقل برخوردار است که عاملی برای بستر مطمئن جهت همکاری مشترک را فراهم می‌کند. نشست امروز فرصتی برای تعمیق همکاری پارلمانی آسیایی، گفت‌وگو در رابطه با چالش مشترک و طراحی برای آینده و رابطه امن است. ما آماده هستیم این همکاری را در حوزه‌های اقتصاد، حمل‌ونقل، انرژی و گردشگری و فرهنگ بیش از پیش گسترش دهیم. امیدوارم این نشست آغازگر فصل تازه تعامل و همکاری راهبردی بومیان ملت‌ها و مجالس قاره کهن باشد.

انتهای پیام