منصور بیجار روز شنبه ۲۷ دی در حاشیه بازدید از خط انتقال آب کارواندر به خاش اظهار کرد: از مجموع باقیمانده کار این خط لوله، ۱۳ کیلومتر در حال اجرا و ۳۳ کیلومتر دیگر در مرحله خرید لوله و پیمانکاری قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: برای ادامه کار، مناقصه خرید ۲۰ کیلومتر لوله دیگر برگزار شده همچنین، تفاهمنامه تأمین ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار از ماده ۵۶ طی سه روز گذشته امضا و منتظر صدور نامه سازمان مدیریت برای پرداخت مرحله اول این طرح هستیم.
استاندار سیستان و بلوچستان هدف از این پروژه را تأمین آب آشامیدنی در مناطق محروم عنوان کرد و افزود: برای سال آینده، حدود ۶۵۰ میلیارد تومان برای این خط انتقال برآورد هزینه شده؛ با تخصیص منابع فعلی و جذب اعتبارات جدید، کار اصلی انتقال آب خام به مدار بهرهبرداری نزدیک شده است.
وی بیان کرد: این طرح شامل اجرای ۷۲ کیلومتر خط انتقال فولادی به قطر ۷۰۰ میلیمتر، ۸۵ کیلومتر خط انتقال برق، احداث ۱۹ هزار مترمکعب مخزن ذخیره، ۲ باب ایستگاه پمپاژ بینراهی و یک واحد تصفیهخانه است که پس از تکمیل، بخش عمدهای از کمبود آب آشامیدنی خاش را جبران میکند.
به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری در روز ۲۷ دی، بیجار تاکید کرد: آب آشامیدنی پایدار از نیازهای حیاتی مردم خاش است و این طرح از مهمترین اولویتهای اجرایی سیستان و بلوچستان به شمار میرود.
انتهای پیام


نظرات