• یکشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404110502288
  • منبع : نمایندگی اردبیل

حضور بیش از ۵۰۰۰ دانش‌آموز اردبیلی در مسابقات جام اقتدار اردبیل

حضور بیش از ۵۰۰۰ دانش‌آموز اردبیلی در مسابقات جام اقتدار اردبیل

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل گفت: بیش از ۵۰۰۰ دانش‌آموز اردبیلی در مسابقات فوتسال جام اقتدار حضور دارند.

مسعود امامی یگانه ۵ بهمن در جریان برگزاری یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ ۱۲ روزه و افتتاحیه مسابقات فوتسال جام «اقتدار» اظهار کرد: این مسابقات به‌صورت همزمان در سطح کشور برگزار می‌شود و در استان اردبیل نیز دانش‌آموزان دختر و پسر در رشته فوتسال به رقابت با هم می‌پردازند.

وی با بیان اینکه الگوگیری نسل جدید از ایثارگری شهدای دانش‌آموز یکی از ویژگی‌های مهم این رویداد است، افزود: در کنار زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا، ایجاد روحیه نشاط و شادابی در مدارس و جامعه از اهداف اصلی این مسابقات به‌شمار می‌رود.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به حضور گسترده مربیان، معلمان، خانواده‌ها و اولیای دانش‌آموزان در این رویداد، ادامه داد: این همراهی و مشارکت قطعاً در تقویت نشاط اجتماعی و پرورش نسل آینده‌ساز میهن عزیزمان و استان اردبیل مؤثر خواهد بود.

امامی یگانه تأکید کرد: لازم است دانش‌آموزان در کنار تحصیل، در حوزه مهارت‌های فردی، اجتماعی و زندگی به‌خوبی تربیت شوند تا بتوانند نقش مؤثری در توسعه، عمران و آبادانی استان اردبیل ایفا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha