• چهارشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404112213330
  • خبرنگار : 50214

«حضور ملت / افزایش قدرت بازدارندگی»

تقوی: چه عده‌ای بخواهند یا نخواهند، امروز انقلاب اسلامی تاثیر خود را بر جهان گذاشته است

تقوی: چه عده‌ای بخواهند یا نخواهند، امروز انقلاب اسلامی تاثیر خود را بر جهان گذاشته است

ایسنا/یزد عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن شهر یزد با تاکید بر لزوم بازخوانی تاریخ انقلاب و جهاد تبیین در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی به ویژه برای جوانان و نوجوانان، گفت: امروز چه عده‌ای بخواهند یا نخواهند، انقلاب اسلامی تاثیر خود را بر جهان گذاشته و بهانه اصلی دشمنان بر سر ایران قوی است.

حجت الاسلام سید رضا تقوی عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در تجمع راهپیمایان دارالعباده یزد که در حسینیه بزرگ امیرچخماق و خیابان‌های اطراف آن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفته بودند، ضمن گرامیداشت یاد امام راحل و شهدا، اظهار کرد: یزد افتخار دارد که شهید محرابی چون آیت الله صدوقی را در پرونده افتخارات مردم منطقه ثبت و ضبط کرده است.

وی افزود: درود بر شما مردم که درخواست رهبر معظم خود را لبیک گفتید و به دشمن نشان دادید که چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند و هیچگاه فولاد آب دیده را زنگ زدن سست نخواهد کرد.

تقوی گفت: مردم ایران امروز نشان دادند که در تداوم انقلاب مصمم هستند و با حضورشان در این راهپیمایی به دوستان انقلاب این پیام را دادند که همواره با حضور خود، پشت این انقلاب خواهند ایستاد و توطئه‌های دشمنان را ناکام خواهند گذاشت.

وی پیام دیگر راهپیمایان امروز را خطاب به دشمنان انقلاب دانست و گفت: ملت ایران امروز به دشمن نشان داد که فتنه‌ها و جنایاتشان هیچگاه این ملت را به عقب‌نشینی از آرمانهای امام و انقلاب وا نخواهد داشت.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه‌ جمعه کشور تاکید کرد: دشمنان جمهوری اسلامی تلاش دارند با بهانه تراشی‌های خود هیچگاه ایران قوی نشود و در واقع دعوای اصلی آنها بر سر ایران قوی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یوم الله ۲۲ بهمن در تاریخ این ملت، یک روز تاریخی و بزرگ است؛ روزی که به ندای امامش لبیک گفتند و حکومت ۲۵۰۰ ساله را لوله کرده و به کناری انداختند.

وی وظیفه همگانی امروز را آشنا کردن نوجوانان این مرز و بوم با تاریخ انقلاب و قبل از انقلاب ذکر کرد و گفت: باید به آنها بگوییم که چه بودیم و چه شدیم.

تقوی در ادامه انقلاب اسلامی را از بزرگترین پدیده‌های قرن اخیر  خواند و گفت: انقلاب اسلامی زلزله‌ای در جهان ایجاد کرد و مرزهای حق و باطل را فرسنگ‌ها جابجا کرد.

وی با بیان این که شعارهای امروز مردم یزد و ایران همان شعارهایی است که شهرهای آمریکا و اروپا را پر کرده و درواقع امروز شاهد تاثیرگذاری انقلاب اسلامی بر جامعه جهانی هستیم و چه عده‌ای بخواهند یا نخواهند، انقلاب ایران به سراسر جهان صادر شده و نباید مشکلات اقتصادی کشور ما را از این جایگاه متعالی غافل کند.

حجت الاسلام تقوی گفت: اگر امروز شاهد سیلی محکم جبهه مقاومت به استکبار هستیم و موشک‌های ایرانی خواب ساکنان حیفا و تل‌آویو را بر هم زده، نشات گرفته از قدرت انقلاب اسلامی ایران است و اگر امروز می‌بینیم مردم کشورهای مسلمان با تهدیدهای ترامپ و صهیونیستها در حمایت از ایران اسلامی به صحنه آمده و از ملت ایران دفاع می‌کنند، در حقیقت بیانگر صدور این انقلاب است.

وی گفت: امروز در حالی هیچ کسی جرات نزدیک شدن به مقرهای آمریکایی‌ها در منطقه را ندارد، ملت ایران با هدایتگری رهبر معظم انقلاب تنها کسانی هستند که این پایگاه‌های آمریکایی را مورد هجمه و حمله قرار می‌دهند.

وی با تاکید بر این که باید این قدرت را برای نسل جوانمان بازگو کنیم، گفت: باید در این فضای بی در و پیکر مجازی که مدام به جوانان ما سم می‌پاشد، با جدیت در جهاد تبیین شرکت کرده و روشنگری کنیم.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: باید تاریخ را بخوانیم چرا که تاریخ پلی است که گذشته را به امروز پیوند می‌دهد و بیانگر هویت ملتهاست.

وی به جنایات و خیانت‌های پهلوی اشاره و عنوان کرد: رهبر انقلاب بارها اعلام کردند که کشور در دوران پهلوی در اختیار آمریکایی‌ها بود لذا نباید اجازه دهیم که قدم نحس و نجس اینها با غفلتمان بر این خاک مقدس گذاشته شود.

وی مطالعه در باره تاریخ انقلاب را شامل چندین فصل دانست و تصریح کرد: اول باید امام خود را بشناسیم، سپس باید قدرت مردم و اندیشه انقلاب را بشناسیم چرا که همین محتوای و فکر انقلاب بوده است که تاکنون آن را نگه داشته است.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی ایران واک گرفته از انقلاب عاشوراست، گفت: دنیا بداند انقلاب اسلامی با تفکر هیهات من الظله شکل گرفته و بر همین اساس نیز حفظ خواهد شد.

وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی، یک انقلاب دینی است لذا بی جهت نیست که اغتشاشگران اخیراً به مراکز دینی ما حمله کردند و تلاش کردند که هر چه نشان دین و دیانت داشت را مورد حمله قرار دهند ولی بدانند که راه حسین(ع) و شیوه او همواره  راه ماست و ملت ایران در شعارهای خود به خوبی آن را بیان کردند.

تقوی اظهار کرد: امام راحل از حوزه مرجعیت انقلاب را رهبری کردند و هیچگاه در این مسیر از عامل زور برای شکل دادن انقلاب استفاده نکرد بلکه با تسخیر قلبها، بر مردم ایران رهبری کردند.

وی دیگر ویژگی این انقلا را دلبستگی آن به مهدویت خواند و گفت: مهدویت یکی از تفکرهای قوی انقلاب اسلامی و مقاومت بخش  این ملت است.

وی در ادامه مسئله وحدت را یک موضوع مهم خواند و گفت: امام راحل تمام من‌ها را به ما تبدیل کرد چرا که وقتی ملت ایران به هم پیوست، قدرت گرفت و امروز باید این ملت و امت تلاش کند که امام و وحدت و یکپارچگی خود را حفظ کند تا همچنان قوی بماند.

حجت الاسلام تقوی در بخش پایانی سخنانش نیز از آیت الله بهجتی امام جمعه فقید اردکان یاد کرد و اشعاری از وی در مورد اهمیت وحدت و یکپارچگی را قرائت کرد.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پایان هوشمندی ملت ایران را در ادوار مختلف انقلا ب اسلامی یادآور شد و گفت: باید همواره هوشیار بمانیم و هرگز از دشمن نهراسیم هر چند که اگر از سر بریده می‌ترسیدیم، در محفل عاشقان نمی‌رقصیدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۲:۵۳

یک حرف تازه بزن خدا از حرمت خون شهیدان نگذرد #