• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد مطلب: 1404120200961

استاندار همدان:

باغ موزه همدان سنگری برای تبیین ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس است

باغ موزه همدان سنگری برای تبیین ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس است

ایسنا/همدان استاندار همدان با تأکید بر نقش راهبردی مراکز فرهنگی در مقابله با تهاجم همه‌جانبه دشمن، گفت: باغ موزه دفاع مقدس تنها یک مجموعه فرهنگی نیست، بلکه سنگری برای تبیین ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس در برابر تحریف‌های دشمنان است.

 حمید ملانوری‌شمسی شنبه ۲ اسفند  در جلسه هیأت امنای مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس استان، با تسلیت شهادت یکی از خلبانان نیروی هوایی، بر ضرورت تکمیل و تجهیز این مجموعه فرهنگی ارزشمند تأکید کرد.

وی با اشاره به پیگیری رفع مشکلات زیرساختی باغ موزه، از همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در بهره‌برداری کامل از این مجموعه خبر داد و افزود: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا این مرکز فرهنگی در شأن مردم شهیدپرور همدان و با استانداردهای لازم آماده خدمت‌رسانی شود.

استاندار همدان با اشاره به پیگیری ویژه یادمان شهدای قراویز، از برنامه‌ریزی برای همکاری مشترک با استان کرمانشاه در این زمینه خبر داد و بر عزم استانداری برای رفع موانع پیش روی این پروژه معنوی تأکید کرد.

ملانوری‌شمسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین، خاطرنشان کرد: امروز دشمن با تمام توان به میدان آمده تا ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را تحریف کند و در چنین شرایطی، مراکزی مانند باغ موزه دفاع مقدس می‌توانند نقش بی‌بدیلی در روشنگری نسل جوان ایفا کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از نوجوانان و جوانانی که در حوادث اخیر فریب دشمن را خوردند، با واقعیت‌های انقلاب و دفاع مقدس آشنایی کافی نداشتند، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در فرهنگ، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است و اگر امروز در این حوزه کوتاهی کنیم، فردا باید هزینه‌های سنگین‌تری بپردازیم.

استاندار همدان با دعوت از همه دستگاه‌های اجرایی برای مشارکت در توسعه و تجهیز مراکز فرهنگی، گفت: فرهنگ مسئله‌ای فراگیر است و همه نهادها در قبال آن مسئولیت دارند. نباید جزیره‌ای عمل کنیم؛ هر کس هر کمکی از دستش برمی‌آید، برای اعتلای فرهنگی استان انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه ذهن و اندیشه نسل جوان امانتی گران‌بها در دست ماست، افزود: تخریب اموال قابل جبران است، اما ذهنی که بر اثر کوتاهی ما منحرف شود، به سختی قابل بازسازی خواهد بود. باغ موزه دفاع مقدس می‌تواند پایگاهی مؤثر برای مصون‌سازی نسل جوان در برابر توطئه‌های دشمنان باشد.

بازدید بیش از ۲۴۳ هزار نفر از موزه دفاع مقدس و مقاومت همدان

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به استقبال گسترده از موزه دفاع مقدس، گفت: از زمستان سال گذشته تاکنون، بیش از ۲۴۳ هزار و ۷۳۰ نفر از طریق کاروان‌های راهیان نور از موزه دفاع مقدس همدان بازدید کرده‌اند که شامل زائرانی از ۲۱ استان کشور می‌شود.

سردار سرتیپ دوم پاسدار ولی بهاریان،  اظهار کرد: با توجه به نیاز امروز جامعه به ترویج فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت، اقدامات ارزشمندی در این مجموعه به انجام رسیده است.

وی با اشاره به استقبال گسترده از این مرکز فرهنگی، افزود: از زمستان سال گذشته تاکنون، بیش از ۲۴۳ هزار و ۷۳۰ نفر از طریق کاروان‌های راهیان نور غرب، شمال غرب و جنوب کشور از باغ موزه دفاع مقدس همدان بازدید کرده‌اند که شامل زائرانی از ۲۱ استان کشور می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان با قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی، به نقش مؤثر اداره کل آموزش و پرورش اشاره و تصریح کرد: با تلاش مجموعه این اداره، بیش از ۶۳ هزار و ۴۰ نفر از دانش‌آموزان استان از بخش‌های مختلف این مجموعه فرهنگی بازدید به عمل آوردند.

سردار بهاریان در بخش دیگری از سخنان خود از تکمیل پروژه نصب دوربین‌های مداربسته موزه دفاع مقدس خبر داد و افزود: با همکاری فراجا و مدیرکل مخابرات استان، این پروژه با پیشرفت ۹۸ درصدی طی روزهای گذشته به بهره‌برداری کامل رسید که گامی مهم در ارتقای حفاظت فیزیکی این مجموعه محسوب می‌شود.

وی همچنین از زحمات شهرداری، معاونت عمرانی استانداری، فرمانداری و تمامی دستگاه‌های مرتبط در بهبود فضای سبز و ارتقای سطح حفاظت فیزیکی مجموعه قدردانی کرد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، مصوبات پیشین هیأت امنا مورد قرائت قرار گرفت و روند اجرایی آن‌ها بررسی شد. 

انتهای پیام